twitter


kali ni nak cite gune bahasa melayu la plak..heheheha
acara pertama ialah i telah ke kl sentral untuk mengambil seorg penumpang...(bayyin afiqah)
yg baru turun dari sarawak...

kire agak2 12.30thgari baru leh jumpe die...
pastu nak dijadikan cite die rase loya...sblm tu die dah message dah minta tolong beli pil tahan muntah..yg kite ni pi la farmasi n then tau x ape yg dijawab oleh pekerja disitu...mana ade pil tu adek...kalo muntah tu maybe die mengandung..alamak ke situ pulak pekerja ni...

then i pun belila minyak cap kapak tuk die..
agak2 die dah ok kiteorg pun pegi la mkan kat mcd situ...
tengah2 sedap sembang tetiba ujan trun dengan lebatnye...
alamak camne nak pegi pudu ni...
dah la org tu malas nak naik train...terpakse naek teksi..k la sampai pudu terpakse meredah ujan..dah la kena bawa beg yg berat tuhh..(xde gurau je)...

k la lepak2 kat pudu sbb nak tunggu bas die kul 3.30 petang...jam baru kul 2 ade 1 jam setengah lagi...yg kite ni plak kul 3 ade maen boling plak...rase cam sedey plak tinggalkan die sorang2 kat pudu tu...tapi before i blah dari situ...i sempat la bagi hadiah kat die...(rasiala adiah die tu)huhuhu...hopefully die suke ngn apa yg i bagi...tah bile lepak ngn rase tenang je...n muke die tu cukup lembut..(gedixx tapi gojes)ayat die ni...but it a sweet memories la..


after dah puas jumpe die...bergegas plak ke time square ade maen boling ngn fans nubhan plak...
ni i put some pics to see..
me wit tnii, bad,afif n ajoy
with playerz boling...
enjoyz the game...tnii mmg suke gambo..hahahaa
bergamba lagi nieh game xabes lagi...

kire pada petang tu agak enjoy la...walaupun xknal masing2 tapi bile jumpecam dah knal lama....
n kire pemenang aritu adalah i pada 1st game...2nd game kalah di tangan bad(baju ijau)..cesss
tapi tetap best...after abis maen kiteorg gi lepak kat kedai mamak...sambil sembang2...
agak dah magrib smua pulang ke haluan masing..
that the best day for me..huuhuh

3 comments:

  1. poyolah nuar... org lain bercinta gak tp xdelah mcm hang... wakaka...

  1. wahaha~ baru dapat mengomen.
    anyway thanks for the watch :)

  1. How lucky of umi, for having to share
    with you one of the best days of your life.....
    even if you didn't even notice umi
    yet that day......
    yeah....it was fun for everybody!

    friends always,
    umi.

2 event in one day's(yesterday)

| |

kali ni nak cite gune bahasa melayu la plak..heheheha
acara pertama ialah i telah ke kl sentral untuk mengambil seorg penumpang...(bayyin afiqah)
yg baru turun dari sarawak...

kire agak2 12.30thgari baru leh jumpe die...
pastu nak dijadikan cite die rase loya...sblm tu die dah message dah minta tolong beli pil tahan muntah..yg kite ni pi la farmasi n then tau x ape yg dijawab oleh pekerja disitu...mana ade pil tu adek...kalo muntah tu maybe die mengandung..alamak ke situ pulak pekerja ni...

then i pun belila minyak cap kapak tuk die..
agak2 die dah ok kiteorg pun pegi la mkan kat mcd situ...
tengah2 sedap sembang tetiba ujan trun dengan lebatnye...
alamak camne nak pegi pudu ni...
dah la org tu malas nak naik train...terpakse naek teksi..k la sampai pudu terpakse meredah ujan..dah la kena bawa beg yg berat tuhh..(xde gurau je)...

k la lepak2 kat pudu sbb nak tunggu bas die kul 3.30 petang...jam baru kul 2 ade 1 jam setengah lagi...yg kite ni plak kul 3 ade maen boling plak...rase cam sedey plak tinggalkan die sorang2 kat pudu tu...tapi before i blah dari situ...i sempat la bagi hadiah kat die...(rasiala adiah die tu)huhuhu...hopefully die suke ngn apa yg i bagi...tah bile lepak ngn rase tenang je...n muke die tu cukup lembut..(gedixx tapi gojes)ayat die ni...but it a sweet memories la..


after dah puas jumpe die...bergegas plak ke time square ade maen boling ngn fans nubhan plak...
ni i put some pics to see..
me wit tnii, bad,afif n ajoy
with playerz boling...
enjoyz the game...tnii mmg suke gambo..hahahaa
bergamba lagi nieh game xabes lagi...

kire pada petang tu agak enjoy la...walaupun xknal masing2 tapi bile jumpecam dah knal lama....
n kire pemenang aritu adalah i pada 1st game...2nd game kalah di tangan bad(baju ijau)..cesss
tapi tetap best...after abis maen kiteorg gi lepak kat kedai mamak...sambil sembang2...
agak dah magrib smua pulang ke haluan masing..
that the best day for me..huuhuh

3 comments:

shafeirulzaman said...

poyolah nuar... org lain bercinta gak tp xdelah mcm hang... wakaka...

bay said...

wahaha~ baru dapat mengomen.
anyway thanks for the watch :)

kyrun_q said...

How lucky of umi, for having to share
with you one of the best days of your life.....
even if you didn't even notice umi
yet that day......
yeah....it was fun for everybody!

friends always,
umi.

.