twitter


aku telah join berbuka pose pada ari ahad yg lepas di HR STEAK HOUSE...
kat kmpg baru..ya allah masa aku nak pi ke sana aku dah la jalan kaki je dari station kampung baru tu...
dah la dalam keadaan ujan tu aku plak leh sesat nak ke sana...
tapi nasib baik wa ni terer kan.,..jumpe la gak kedai tu...

nasib baik la makanan kat kedai tu sedap..wahahaha
dah tgk gamba ni jela..
malas nak cite panjang2...
bye...





2 comments:

  1. ske tgk cara tokwan posing tu peluk tiang & intai bawah daun2 tu hehehe

    BTW, thanks sbb belanja mama haritu

    terimakasih daun keladi, bila nak belanja lagi.....

    sebelum apa2 larik dulu...larikkkkkkkkkkkkkk

  1. Ish, poyo bebeno aku tengok Tok Wan Nuar nih!

    Die bukan tak suka bergambo, tapi orang lain je yang tak nak bergambo dengan die...

    Selamat Hari Rayo...

BERBUKE DI HR STEAK HOUSE

| |

aku telah join berbuka pose pada ari ahad yg lepas di HR STEAK HOUSE...
kat kmpg baru..ya allah masa aku nak pi ke sana aku dah la jalan kaki je dari station kampung baru tu...
dah la dalam keadaan ujan tu aku plak leh sesat nak ke sana...
tapi nasib baik wa ni terer kan.,..jumpe la gak kedai tu...

nasib baik la makanan kat kedai tu sedap..wahahaha
dah tgk gamba ni jela..
malas nak cite panjang2...
bye...





2 comments:

Shikin JD said...

ske tgk cara tokwan posing tu peluk tiang & intai bawah daun2 tu hehehe

BTW, thanks sbb belanja mama haritu

terimakasih daun keladi, bila nak belanja lagi.....

sebelum apa2 larik dulu...larikkkkkkkkkkkkkk

HTTP said...

Ish, poyo bebeno aku tengok Tok Wan Nuar nih!

Die bukan tak suka bergambo, tapi orang lain je yang tak nak bergambo dengan die...

Selamat Hari Rayo...

.