twitter


srnok kan melalui zaman kanak2 kan...
yela zaman itu rasenye apa yg kite nak wat smua leh kite lakukan tanpa rasa segan..

ni aku nak imbas ape yang aku lakukan dulu...
zaman aku dulu mmg cukup kreatif ngn sebarang permainan..
ckp tuju selipar...galah panjang...main guli..aci nyorok...baling tin dan cam2 lagii..
seronok xingat la time tu...

bile permainan moden masukk...
mule la kumpul duit nak beli...nak minta ngan mak jgn arap bleh dapat...
tu main keta tamia...digimon...perghhh bapak seronoknye...
waktu tu rase cam ade tanggunjawab lak...yela main digimon tu kena bagi makan la buang berak die...hahhahahaha

tapi bile kenang balik.....ish cam nak sntiasa jadi kanak2...
seronok sbb xde mslh nak pkir...yg tau hepii je spanjang masa...
kalo gaduh pun pagi ni gaduh petang kang dah baik....
yg penting tu nak main mesti seronok....
adussss...
ni membe aku la bagi idea tuk aku tulis....ms ngah minum2 bleh plak cite masa kanak2..

hahahah...tu jela..byeeee
salam


1 comments:

  1. wah nuar.. dah tukar cat rumah ye.. hehe.. anyway, nampak jugak nuar menyelit kat function nubhan kat mydin USJ :P

KeNangan maNIs

| |

srnok kan melalui zaman kanak2 kan...
yela zaman itu rasenye apa yg kite nak wat smua leh kite lakukan tanpa rasa segan..

ni aku nak imbas ape yang aku lakukan dulu...
zaman aku dulu mmg cukup kreatif ngn sebarang permainan..
ckp tuju selipar...galah panjang...main guli..aci nyorok...baling tin dan cam2 lagii..
seronok xingat la time tu...

bile permainan moden masukk...
mule la kumpul duit nak beli...nak minta ngan mak jgn arap bleh dapat...
tu main keta tamia...digimon...perghhh bapak seronoknye...
waktu tu rase cam ade tanggunjawab lak...yela main digimon tu kena bagi makan la buang berak die...hahhahahaha

tapi bile kenang balik.....ish cam nak sntiasa jadi kanak2...
seronok sbb xde mslh nak pkir...yg tau hepii je spanjang masa...
kalo gaduh pun pagi ni gaduh petang kang dah baik....
yg penting tu nak main mesti seronok....
adussss...
ni membe aku la bagi idea tuk aku tulis....ms ngah minum2 bleh plak cite masa kanak2..

hahahah...tu jela..byeeee
salam


1 comments:

hidayah said...

wah nuar.. dah tukar cat rumah ye.. hehe.. anyway, nampak jugak nuar menyelit kat function nubhan kat mydin USJ :P

.