twitter


hah malam ni aku nak cite psai obses....
nape sbb aku pye suke la...
bukan aku cam menyampah btull kalo aku jumpe org camni
cam mengada2 pun ade.....
cam la org jenis ni tau smuanye yg die obses tu.,..
menyampah tull
so pada yg jenis obses2 ni tolong la kurang2kan..
kekadang obses tu bleh wat org jadi xsuke....
ok choww


agak lama aku xtulis kat blog ni...
bukannye aku merajuk ke ape ke...
cume sibukkk yg menghantuiii aku...wahahaha
sbnrnye banyak acite aku nak postkan tapi ade je yg halang...wahahaha
tapi korang jgn riso tau...aku akan update cite nnt....
k...nnt aku sambung balik...

[+/-]

JGN TERLALU OBSES

[+/-]

DAH LAMA AKU MENYEPI!!!!