twitter


ok seperti yang dijanjikan..
maka akan bermula cerita percutian aku ini...
sbnrnye memule aku memain je nak pi ulu bendul ni aku ckp kat bad..
tapi xsangka menjadi kenyataan plak...yela aku dah lama nak pegi sbnrnye mase zaman diploma tapi xde rezeki...akhirnye dpt gak aku jejakkan kaki...

k....
aku bertolak ngn bad ari ahad petang...
naik bas la...seronok gak sbb rase kejap je...
smpai kat seremban ayah bad ambik n kiteorg pegi umah...
psatu aku dah salam ngn mak ayah bad n abg safuan duk sembang2...
pastu bad ni mana leh xngadap tenet kan...nasib baik aku bawa laptop n broadband tu...
pastu ape lagi on ym n berbagai lagi la..hehehhehehe
ngah sedap2 mak cik plak panggil makan...
huhuhhu mmg la orang n9 ni xsah kalo xde gulai lemak kan...wajibb ok...
dah abis makan ape lagi sambung la main tenet....
aku layankan je bad main time tu....
abg safuan pun dtg dlm bilik sembang2 jap xsedar yg jam dah kul 2 lebey...
aku pun terlelap la....tah camne dekat kul 3 lebey tu aku dgr suara tv...ingatkan dah pagi...
rupe2nye si nubhan baru balik la...aku pun malas nak layan baik layankan tidooooooooooooo lagi beshh wooow...hahahaha
tapi yg xbleh blahnye si bad ni tido xreti duk diam abis aku kena lanyak ngn die....hehehhe(bad jgn marah ok)...
pastu sedar2 jam kul 9 lebey...bangun mandi baca paper jap n sarapan...
time tu nubh ngah tido...leteh la pandu sorang2 kan...
biar r die...
pastu die bangun terkejut tgk aku ade...jerit jap die...hahahhaha
dah tu die pegi mandi n siap2 nak balik kl smpt la sembang2 ngn die jap...
hah pastu ape lagikan aku ngn bad merempit la ke ulu bendul.....
hahahahhahahaha
beshhhh woowwww.....
mandi manda bagai2 sedar2 jam dkt kul 7...
apa lagi bersiap la nak balik..
tapi aky sedey xpat masuk taman ular sawa tu...
ular2 tu takut ngn kehadiran aku kot..tetiba kena kuarintin plak..hahahahhaha
balik la kami ke juasseh.....
ingat leh main tenet kat kat sana tapi sayng celcom xkuat kat sana...
larik pegi cc jap....on9 setengah jam...
pastu...
apa lagi badan dah penat tidoooooooo la....
bangun pagi siap2 n jalan2 jap..
petang baru bertolak ke kl...
hah tu je la cite aku..
sknk layankan gamba2 yg x seberapa....
















p/s: jgn ingat aku pegi sana sbb aku tau nubh ade kat sane...smua tu xdirancang ok...
so mmg xde ambik gamba ngn die ponn.....
so smua ni secara kebetulan sahaja..xde niat nak megah2 or riak dan takbur....
aminnn....hihihiih


wahhh tgk title cam terkezut je kan...wahahaha
sbnrnye xde aper...
arini aku nak cite yg tadi aku kua pegi tgk wayang cite 007 laa...
kat midvalley tu..wahahaha
sbnrnye bukan plan aku nak pi tgk pun...
tapi ni invite from kak fitt sbnrnye....aku pun stuju la sbb xde wat ape pun...
so aku ni pegi lewat ckit sbb tngu bado(bad)hahahahahaha....die abis keje baru aku pegi ngn die...
tapi aku plak yg terlewat n die plak tnggu aku..,.wahahahah padan muke ko..
pastu gerak ke midvalley.....diorg mmg dah smpai awal pun....
so ape lagi jalan2 jap pastu masuk tgk wayang....uiks cite die beshhhh la jugak..byk aksi..
pastu abis cite kiteorg pun makan dulu....makan kat domino pizza....blehhhh tahan la sedapnye..
pas dah hura harakan keadaan kat domino tu kiteorg smua gerak balik...ingatkan nak balik tapi bado ajak pegi the garden nak usha2 barang....pastu baru grak balik...
aku nasib sempat tgk bola ARSENAL(2) VS M.U(1)...hahahah M.U kalah padan muke....
berlagak sangat....aku sukeeeeeeeeeeeeeeeee...wahahaha
then bado dtg umah...die surf tenet n aku plak layan cite TV3...
hah tu je la aku nak cite...
waahahhaha
chowww....

p/s:thank to kak fitt,edna,kikey,mulan,neves,yb,bad sbb ajak tgk wayang n outing ngn korang..beshhh....lain kali ajak lagi ye....
huhuuh to bad tq gak psai t-shirt tu...


hmmm...
pagi2 lagi dah kena bangun sebab nak pegi HKL tue..
ade kena ambik darah...
ish letih tull stiap kali kena ambik darah..
doktor pun satu dah tau aku xde sakit saje je nak wat ujikaji kat aku...huhuhuhuh
k la pastu dah ambik darah smua aku pun kuar dari HKL tu.,...
balik2 umah lepak jap pastu online ym ngn forum..
adusss xde org la plak....
pastu mes bad tye die psai sabtu nie.,...
tetiba die call ajak temankan die pi sogo...
aku layankan je..sbb boring gak xde watpe kat umah...
sblm jumpe die aku jumpe abg ak..aku pow abg aku dulu..hahahahah
pastu aku smpai sogo awal plak...kena tnggu bad dkt setengah jam....
ish letey woiii...
pastu dah settle ape yg bad nak...jalan2 jap...
last2 die ajak pi minum2...aku ingat kedai mamak je tapi pegi kl sentral n lepak kat kfc...
nasib die blanje aku..wahahahaa...thank bad...
lepak pun xlama sbb die dah janji ngn membe die..
pastu aku ngn die pun blah n tuju haluan masing2...
tu je aku nak gtau...
wahahahhahaa

k choww.....



bulat kecik bersatu bulat besar....

credit to jetto

fuhhh lega aku rase diorg ni akhirnye bersatu......
walaupun pada mulanye aku goyah tgk diorg ni...
tapi akhirnye berkat doa diketuai oleh cik soleh n diaminkan oleh aku cik islah cik rasid...
akhirnye menjadi gak....
gara2nye di pulau tioman kan korang.....huhuhuhuh
aku turut gembira...
tapi sowiii aku xpat dtg mase majlis tu...ade event yg dah bertindih...jgn marah tau...
konpom kawin nnt aku turunnye....
so tahniah la blom terlewat kan.,....

p/s jgn marah pinjam gambar...


salmmmmm.....
ak lpak kek kg baru bersama
tokwan n friend,bad,jimmie,kak deng n husband
ak gerak pj lu jemput bad pas2 terus pegi kg pandan
umah mak ngah bad....tungguu bad mandi mcm artes lak plk hahahahah
pas2 bad da mula nk domam mybe panat sgt kot,
da tunggu bad. ak n bad ape lagi raja jalan la
merempit ahahahahahaha
pas2 tokwan asyik2 cl tnyo kek mana, dan ak jwp ondwy biase ayt 2 je yg digunakn ahahahaha
jumpe tok kt pudu terus g mcd g makn lu semetara tunggu jimmie smpai,
xlama kemudian jimmie cll mengatakn suda sampai. pe lagi terus g hotel royal bintangkemudian kami terus pargi k kg baru xsngka kak deng pon ada ahahahahakita lapk2 kt kedai makn ape ntah name kdai 2 xpi mkanan dye mmg sedap xterkata
ahahahahaha
kitowng lapk smpai pkol 3 pagi kedai makn 2,
memandagkan mata kitowng da berat. jmmie ajk lpak kt hotel,
jimme kate ''balik kol 5 la ajoy.lpak2 la dlu da pkol 3 da niy''ok la ak lpak smpai kol 5.30 pagi
best gak aku lapk cite mcm2 bergosip pon ada.....ahahahaha
xad lah gurau je
klau nk ikot kan ati mmg ak xnk balik nk dok kt hotel 2 je
tpy ape kn daya esok ak keje
nk balik 2 siap ad cina laknat niy offer amoi kt kita owng ahahahaha
pas2 tok tunjuk jalan g pudu smpai je pudu ...ak terus k sunway
2 je la storyyy ak iyo ada lagi mls nk pk..ahahahahahah
klau korang nk tahu gak tanye tanya NABIL lu pikir la sendiri .....
TAMAT......




tokwan n aman
tempoyak udang versi sarawak oleh:mak kak deng
sedap.....






nasi ayam madu



wah mcm tersinkir lak plak ahahaha





tokwan,jimmie,bad,ajoy



ohhh jimmie maap kn ajoy ahahahaha



kak deng n ajoy



cover album 08..hahaha

cam ape je...rempittt jomm



p/s:ajoy aku copy ko pye..jgn marah ek...


thankzzz to ilah memula sbb tolong tuka layout blog aku....
pastu kat kamu ye bay sbb tolong gak tuka layout n tambah keceriaan dlm blog tok...
wahaha..
nnt tok blanje korang makan ok...
wahahah jap nak letak gamba bay ni...



ni la bay...soewiii gambaku mata sudah tutup..




alhamdulillah majlis tu berjalan gak spt dirancang...
cam biasa aku terlibat dlm majlis ni...aku diletakan bahagian f&b..
so kena la trunn awal....
so majlis tu mmg meriah n enjoy sgt..
aku mmg suke kalo majlis2 cam ni....seronok sgt dpat wat keje..
ilang penat bile smua org seronok n puas ati...
aku xkesah kalo kena wat byk keje....huhuhuhuhu...
nak tgk gamba ek..nnt aku upload la...










[+/-]

holiday ke negeri sembilan!!!!!!

[+/-]

apa CERR!!!!!!

[+/-]

kejadian hari ini

[+/-]

AKHIRnyaaaa.......

[+/-]

LEPAK NGN ORG JAUH(JIMM)DARI BRUNEI TUU...

[+/-]

thankzzzzzzzzzzz

[+/-]

majlis ghayo kek kampong