twitter


wahhh tgk title cam terkezut je kan...wahahaha
sbnrnye xde aper...
arini aku nak cite yg tadi aku kua pegi tgk wayang cite 007 laa...
kat midvalley tu..wahahaha
sbnrnye bukan plan aku nak pi tgk pun...
tapi ni invite from kak fitt sbnrnye....aku pun stuju la sbb xde wat ape pun...
so aku ni pegi lewat ckit sbb tngu bado(bad)hahahahahaha....die abis keje baru aku pegi ngn die...
tapi aku plak yg terlewat n die plak tnggu aku..,.wahahahah padan muke ko..
pastu gerak ke midvalley.....diorg mmg dah smpai awal pun....
so ape lagi jalan2 jap pastu masuk tgk wayang....uiks cite die beshhhh la jugak..byk aksi..
pastu abis cite kiteorg pun makan dulu....makan kat domino pizza....blehhhh tahan la sedapnye..
pas dah hura harakan keadaan kat domino tu kiteorg smua gerak balik...ingatkan nak balik tapi bado ajak pegi the garden nak usha2 barang....pastu baru grak balik...
aku nasib sempat tgk bola ARSENAL(2) VS M.U(1)...hahahah M.U kalah padan muke....
berlagak sangat....aku sukeeeeeeeeeeeeeeeee...wahahaha
then bado dtg umah...die surf tenet n aku plak layan cite TV3...
hah tu je la aku nak cite...
waahahhaha
chowww....

p/s:thank to kak fitt,edna,kikey,mulan,neves,yb,bad sbb ajak tgk wayang n outing ngn korang..beshhh....lain kali ajak lagi ye....
huhuuh to bad tq gak psai t-shirt tu...

0 comments:

apa CERR!!!!!!

| |

wahhh tgk title cam terkezut je kan...wahahaha
sbnrnye xde aper...
arini aku nak cite yg tadi aku kua pegi tgk wayang cite 007 laa...
kat midvalley tu..wahahaha
sbnrnye bukan plan aku nak pi tgk pun...
tapi ni invite from kak fitt sbnrnye....aku pun stuju la sbb xde wat ape pun...
so aku ni pegi lewat ckit sbb tngu bado(bad)hahahahahaha....die abis keje baru aku pegi ngn die...
tapi aku plak yg terlewat n die plak tnggu aku..,.wahahahah padan muke ko..
pastu gerak ke midvalley.....diorg mmg dah smpai awal pun....
so ape lagi jalan2 jap pastu masuk tgk wayang....uiks cite die beshhhh la jugak..byk aksi..
pastu abis cite kiteorg pun makan dulu....makan kat domino pizza....blehhhh tahan la sedapnye..
pas dah hura harakan keadaan kat domino tu kiteorg smua gerak balik...ingatkan nak balik tapi bado ajak pegi the garden nak usha2 barang....pastu baru grak balik...
aku nasib sempat tgk bola ARSENAL(2) VS M.U(1)...hahahah M.U kalah padan muke....
berlagak sangat....aku sukeeeeeeeeeeeeeeeee...wahahaha
then bado dtg umah...die surf tenet n aku plak layan cite TV3...
hah tu je la aku nak cite...
waahahhaha
chowww....

p/s:thank to kak fitt,edna,kikey,mulan,neves,yb,bad sbb ajak tgk wayang n outing ngn korang..beshhh....lain kali ajak lagi ye....
huhuuh to bad tq gak psai t-shirt tu...

0 comments:

.