twitter


ok seperti yang dijanjikan..
maka akan bermula cerita percutian aku ini...
sbnrnye memule aku memain je nak pi ulu bendul ni aku ckp kat bad..
tapi xsangka menjadi kenyataan plak...yela aku dah lama nak pegi sbnrnye mase zaman diploma tapi xde rezeki...akhirnye dpt gak aku jejakkan kaki...

k....
aku bertolak ngn bad ari ahad petang...
naik bas la...seronok gak sbb rase kejap je...
smpai kat seremban ayah bad ambik n kiteorg pegi umah...
psatu aku dah salam ngn mak ayah bad n abg safuan duk sembang2...
pastu bad ni mana leh xngadap tenet kan...nasib baik aku bawa laptop n broadband tu...
pastu ape lagi on ym n berbagai lagi la..hehehhehehe
ngah sedap2 mak cik plak panggil makan...
huhuhhu mmg la orang n9 ni xsah kalo xde gulai lemak kan...wajibb ok...
dah abis makan ape lagi sambung la main tenet....
aku layankan je bad main time tu....
abg safuan pun dtg dlm bilik sembang2 jap xsedar yg jam dah kul 2 lebey...
aku pun terlelap la....tah camne dekat kul 3 lebey tu aku dgr suara tv...ingatkan dah pagi...
rupe2nye si nubhan baru balik la...aku pun malas nak layan baik layankan tidooooooooooooo lagi beshh wooow...hahahaha
tapi yg xbleh blahnye si bad ni tido xreti duk diam abis aku kena lanyak ngn die....hehehhe(bad jgn marah ok)...
pastu sedar2 jam kul 9 lebey...bangun mandi baca paper jap n sarapan...
time tu nubh ngah tido...leteh la pandu sorang2 kan...
biar r die...
pastu die bangun terkejut tgk aku ade...jerit jap die...hahahhaha
dah tu die pegi mandi n siap2 nak balik kl smpt la sembang2 ngn die jap...
hah pastu ape lagikan aku ngn bad merempit la ke ulu bendul.....
hahahahhahahaha
beshhhh woowwww.....
mandi manda bagai2 sedar2 jam dkt kul 7...
apa lagi bersiap la nak balik..
tapi aky sedey xpat masuk taman ular sawa tu...
ular2 tu takut ngn kehadiran aku kot..tetiba kena kuarintin plak..hahahahhaha
balik la kami ke juasseh.....
ingat leh main tenet kat kat sana tapi sayng celcom xkuat kat sana...
larik pegi cc jap....on9 setengah jam...
pastu...
apa lagi badan dah penat tidoooooooo la....
bangun pagi siap2 n jalan2 jap..
petang baru bertolak ke kl...
hah tu je la cite aku..
sknk layankan gamba2 yg x seberapa....
















p/s: jgn ingat aku pegi sana sbb aku tau nubh ade kat sane...smua tu xdirancang ok...
so mmg xde ambik gamba ngn die ponn.....
so smua ni secara kebetulan sahaja..xde niat nak megah2 or riak dan takbur....
aminnn....hihihiih

11 comments:

  1. update jgn xupdate...
    cepat update den nak tgk muko tuuuutttt....hihiks...

  1. laaaaaaa...
    dah pegi rupenye...
    igtkan blom pegi...
    baru plan nak ikot...
    wakaka...

  1. holiday ke negeri sembilan aje ke...gi lah jauh sikit....oversea ke.. kih kih kih

  1. tok..apsal taruh gambar katak...eeiii geli la katak...

  1. Tokwan,

    Jual Tok! jgn tak jual!
    hehehe



    umi.

  1. mcm tu lah hendak nye tokwan.... takpe...biarlah org cakap apa pun.. as long ko tau kan...

  1. WA...SERONOKNYA TOKWAN DAPAT BERCUTI MACAMTU...TAK BYK MODAL PUN TIDUR DUA MALAM FREE MAKAN PUN FREE....PAS TU KAT RUMAH ARTIS KESAYANGAN PULAK TU....SEMAKIN AKRAB DGN BAD YER....BAGUS2...ABG AJYM BANGGA DGN KEAKRABAN YG TERJALIN...INI AKAN MENGUATKAN LAGI HUBUNGAN SESAMA NUBIES DAN KELUARGA NUBHAN...KIRANYA TOKWAN DAH JADI WAKIL NUBIES LA NIE...

  1. hahah ada katak wei.... cam mana aq nak selalu masuk blog ko... aq lagi takut katak dr antu...
    beb besh ah cuti ko... nier uat kan aq nak g sunway lagoon.. nak g mandi2..waaaaaaaaaa...

  1. tokwannnn.
    besh nye g ulu bendul.
    haha!

  1. best gilo!!! itula.. apo la katak lak. hehe. air sejuk x?? next time ajak ramai2 tok, laie best! cewah =)

  1. ble la aku nk bercuti ni..
    huhuhuhu..
    nk ke terengganu pun tak smpt lg ni.. itu kire plg dkt.. hehehe...

holiday ke negeri sembilan!!!!!!

| |

ok seperti yang dijanjikan..
maka akan bermula cerita percutian aku ini...
sbnrnye memule aku memain je nak pi ulu bendul ni aku ckp kat bad..
tapi xsangka menjadi kenyataan plak...yela aku dah lama nak pegi sbnrnye mase zaman diploma tapi xde rezeki...akhirnye dpt gak aku jejakkan kaki...

k....
aku bertolak ngn bad ari ahad petang...
naik bas la...seronok gak sbb rase kejap je...
smpai kat seremban ayah bad ambik n kiteorg pegi umah...
psatu aku dah salam ngn mak ayah bad n abg safuan duk sembang2...
pastu bad ni mana leh xngadap tenet kan...nasib baik aku bawa laptop n broadband tu...
pastu ape lagi on ym n berbagai lagi la..hehehhehehe
ngah sedap2 mak cik plak panggil makan...
huhuhhu mmg la orang n9 ni xsah kalo xde gulai lemak kan...wajibb ok...
dah abis makan ape lagi sambung la main tenet....
aku layankan je bad main time tu....
abg safuan pun dtg dlm bilik sembang2 jap xsedar yg jam dah kul 2 lebey...
aku pun terlelap la....tah camne dekat kul 3 lebey tu aku dgr suara tv...ingatkan dah pagi...
rupe2nye si nubhan baru balik la...aku pun malas nak layan baik layankan tidooooooooooooo lagi beshh wooow...hahahaha
tapi yg xbleh blahnye si bad ni tido xreti duk diam abis aku kena lanyak ngn die....hehehhe(bad jgn marah ok)...
pastu sedar2 jam kul 9 lebey...bangun mandi baca paper jap n sarapan...
time tu nubh ngah tido...leteh la pandu sorang2 kan...
biar r die...
pastu die bangun terkejut tgk aku ade...jerit jap die...hahahhaha
dah tu die pegi mandi n siap2 nak balik kl smpt la sembang2 ngn die jap...
hah pastu ape lagikan aku ngn bad merempit la ke ulu bendul.....
hahahahhahahaha
beshhhh woowwww.....
mandi manda bagai2 sedar2 jam dkt kul 7...
apa lagi bersiap la nak balik..
tapi aky sedey xpat masuk taman ular sawa tu...
ular2 tu takut ngn kehadiran aku kot..tetiba kena kuarintin plak..hahahahhaha
balik la kami ke juasseh.....
ingat leh main tenet kat kat sana tapi sayng celcom xkuat kat sana...
larik pegi cc jap....on9 setengah jam...
pastu...
apa lagi badan dah penat tidoooooooo la....
bangun pagi siap2 n jalan2 jap..
petang baru bertolak ke kl...
hah tu je la cite aku..
sknk layankan gamba2 yg x seberapa....
















p/s: jgn ingat aku pegi sana sbb aku tau nubh ade kat sane...smua tu xdirancang ok...
so mmg xde ambik gamba ngn die ponn.....
so smua ni secara kebetulan sahaja..xde niat nak megah2 or riak dan takbur....
aminnn....hihihiih

11 comments:

hArnEy said...

update jgn xupdate...
cepat update den nak tgk muko tuuuutttt....hihiks...

~AqUnUbiEsEtiA~ said...

laaaaaaa...
dah pegi rupenye...
igtkan blom pegi...
baru plan nak ikot...
wakaka...

narnia said...

holiday ke negeri sembilan aje ke...gi lah jauh sikit....oversea ke.. kih kih kih

narnia said...

tok..apsal taruh gambar katak...eeiii geli la katak...

kyrun_q said...

Tokwan,

Jual Tok! jgn tak jual!
hehehe



umi.

Jimmie said...

mcm tu lah hendak nye tokwan.... takpe...biarlah org cakap apa pun.. as long ko tau kan...

ajym said...

WA...SERONOKNYA TOKWAN DAPAT BERCUTI MACAMTU...TAK BYK MODAL PUN TIDUR DUA MALAM FREE MAKAN PUN FREE....PAS TU KAT RUMAH ARTIS KESAYANGAN PULAK TU....SEMAKIN AKRAB DGN BAD YER....BAGUS2...ABG AJYM BANGGA DGN KEAKRABAN YG TERJALIN...INI AKAN MENGUATKAN LAGI HUBUNGAN SESAMA NUBIES DAN KELUARGA NUBHAN...KIRANYA TOKWAN DAH JADI WAKIL NUBIES LA NIE...

ktcats said...

hahah ada katak wei.... cam mana aq nak selalu masuk blog ko... aq lagi takut katak dr antu...
beb besh ah cuti ko... nier uat kan aq nak g sunway lagoon.. nak g mandi2..waaaaaaaaaa...

wanie;NUBIES said...

tokwannnn.
besh nye g ulu bendul.
haha!

ilah91 said...

best gilo!!! itula.. apo la katak lak. hehe. air sejuk x?? next time ajak ramai2 tok, laie best! cewah =)

FaDLi said...

ble la aku nk bercuti ni..
huhuhuhu..
nk ke terengganu pun tak smpt lg ni.. itu kire plg dkt.. hehehe...

.