twitter


~Weeeeeeee~

hah dah nak tamat dah khidmat 2008 kan...so adakah azam2 yg kite janjikan mase awal2 tahun tu dah tercapai or blommm...

akuuuuu
pada aku azam 08 masih blom tercapaiiiiii........
so nampak gayanye terpaksa la di bawa ke 2009 nieh,....
wehhh nak tambah azam ke...
so pada aku baik jgn mari kite abiskan azam yg blom tercapai tu...
nnt yg dikejar tercicir yg di kendong terlepas...
hah terlepas plak dua2 kan...
so mari la kite laksanakan yg blommm terlaksana....

so ape ek azam aku tahun 08 dulu nieh....

mari aku cite skit...
aku ade 3 azam je......tapi mmg xpenah tercapai smpai skank...

1.........azam aku ialah aku nak kawinnnnnn tapi smpai skank xkawin...hehehe so kena la cary forwardkan bende nieh.....

2.........aku nak membayar balik pengorbanan mak ayah aku selama aku membesar nie.....so aku akan membalas dengan kejayaan aku dan berjanji nak menghantar mereka megerjakan hajiii dan memberi sebuah kehidupan yg lebih selesa dari sekarang...nampaknye yg nie carry forward jugak la kan.....

3..........aku ingin menjadi seorang anak yg taat kepada ibu bapaku dan sentiasa menjadikan mereka idola aku dlm segala hal jua dan menjadi insan yg berjaya di dunia dan akhirat...yg ni pon masih dlm membawa ke tahun ini..sbbnye aku ni masih mentah dan masih belajar menjadi insan....

ok ni yg utama la..mmgla xtercapai kan...huhuhuh

yg pasti azam aku nak belajar tercapai....
tu je...

dan aku berazam tuk tahun 2009 ni pulak aku nak pastikan aku abiskan tahun ni dengan keputusan yg lebih bagus berbanding mase diploma....

okk tu je la...
byeee...
doakan aku berjaya mencapai cita-cita ku nie...hehehhehehehe


sepanjang tahun 2008 nieh apa yg banyak telah terjadi pada diriku.....

ak rasa tahun 2008 adalah tahun yg banyak menyimpan kenangan manis dan pahit...

1 KESEDEYAN 1000 KEGEMBIRAAN

ok mari kite mulakan kenangan pahit terlebey dahulu...
sbb biar kite rasakan yg pahit terlebih dahulu....

ok aku stat ni ek..hihhihihihi
mari kite mulakan pengembaraan cerita aku iniiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

1.08 telah menyaksikan pemergian arwah opah aku yg tercinta buat selama2nya....dan yg pasti aku mmg xsempat melihat wajah arwah opah aku....xsangka seminggu sebelum tu aku sempat bergamba dgn opah aku....dan aku xmyangka itulah minggu terakhir aku bersama die..
aku doakan arwah opah aku ditempatkan dgn org2 yg beriman..amin....

2. 08 juga telah membuatkan aku rase begitu susah untuk diriku kerana kehabisan loan mara...hahahahha....

3. 08 juga aku telah hilang kepercayaan pada rakan baikku sendiri......xsangka selama ni aku baik die menikam aku dari belakang....

4. 08 juga aku tamat belajar diploma dan terpaksa berpisah dengan pensyarah2 yg aku sayangi..hihihihihih


dah...dah....dah..
aku maleh nak sedey2...so aku nak cite yg happy je...
sbb aku kan happy go lucky dan org slalau melihat aku sebagai yg happy jer...kannnnn...

ok kite mulakan cerita yg begitu gumbiraaaa ini......

1.08 telah membuat aku sambung studyyyyyyyy lagi di peringkat degree plak...

2.08 jugak telah membuatkan aku berkenalan dengan lebih ramai org.....

3.08 jugak aku dapat rasakan yg diriku ini lebih matang dan mampu berpikir mana yg baik atau buruk......
4. 08 juga telah meyaksikan aku nieh lebey ramah dan mesra....((((ye ke)))

5.08 juga mengajar aku untuk lebeh bersikap terbuka dalam pemikiran

6.08 ni jugak la aku mule terlibat dlm minat artis nieh....padahal sblm nie aku mmg xberminat....

(((thank ek pada yg mengajak aku tu)))

7.08 ni aku kenal lebey skit je nubhan nie.....walaoponnnnnnn...hahhahahahha

8.08 ni yg pasti azam aku x abessss lagiii laaaa...kena sambung nieh.......

9.08 ni dah pasti akan berakhir gakkk......
tapiii aku stilll tido wakakakkaka...

sebnrnye aku dah xtau nak tulis ape......so aku mula karut lagi mengarut...wakkaka
ok dah.....

gua chowww....
byee....


~BILA RASAKU INI RASAMU~


kali ni aku suke terjah blog ms anis ni...die ni ex pensyarah aku..hahhaha
kalo tgk blog die msti aku kate ni blog kptm kot....hahahaha
jgn marah ek...
bukan ape sbb miss aku ni suke update blog every day gak...
banyak info leh dpt...kekadang tu english pye lesson pun ade....
so dpt la tmbah ilmu skit...
tapiii paling penting info kptm msti sng tau ....tgk kat blog die...
so kali ni blog ni aku bagi penghargaan pada miss suhaniz
ni ikhlas dari aku.....

ok dah malas nak tuliss....(nnt kembang miss aku nieh)
hahahaha


ok la kali ni aku cam suke plak nak tulis cite nieh,...
blog yg wajib bagi aku tgk la kan...msti blog ucu-manja.....
nak tau nape......
sbb kisah die msti menarik n tarik perhatian org...
lagi satu die ni suke update cite ari2 ok...mmg rajin gilerr...
kadang2 die suke post yg nasihat2..
kadang2 die suke luahkan ape yg die rase xpuas ati..
kadang2 die suke cerita kisah lampau
bak kate astro macam2 ada...
kannnn
ucu ni khas tu ucu...
penghargaan dari tok....
adiah sile ambil di mydin subang ...hahaahhaa

dah r maleh nak tulis dah


wahhhhhhh
gua sknk ni agak malas smuanye....
mungkin bulan 12 ni bulan malas kot...
smuanye aku malas nak wat....hahahaha
asgnmt2 usah cite la mmg byk lagi xsiap....

xpe2 tu biarkan dulu..
so kite enjoyyy
aku skank ni mmg ade kat kampung halaman yg ku cintai...cewahhh
aku bile dah balik kampung msti maleh nak balik kl dah...
sbb dah berat bontot kot....hahahha
raya aji aritu aku sambut pun ngah xkebestnye...
yela mmg every year kiteorg sbgai pemuda akan trun padang bantu tuk korban lembu...tapi tahun ni agak cam ape je...
ade org2 tua ni cam ape je...bleh marah2 kiteorg..ikat ni salah tumbangkan lembu pun salah...bak kate smua nya salah..so kami dah lepas smua lembu kena sembelih basuh tangan dan basuh ape yg patut telah membuat mogok dgn meninggalkan majlis tu...hehehe
sowiiii pakcik2 wat la keje tu smua ek nak tnjuk kuat ek...(ammpunnn bukan sengaja tapi geram).......
dah lepaskan cite tu...



firstttt mohon di ampunnn yaaaa....
sebabnye dah lama aku xterjah blog nie....hahhahaaa
banyak cite sbnrnye tapiiii malehh nak tulisss je...

hah berbalik pada tajuk diatas....
k la akuuuuu telah wat satu keputusan yg diluar jangkaan aku sndiri....
aku maleh nak cito sbnrnye....
korang tunggu picca je erk....
nnt aku uploadkan....

[+/-]

GOODBYE 2008 AND WELCOME 2009

[+/-]

REVIEW 2008

[+/-]

ni plak aku suke

[+/-]

aku suke

[+/-]

SEpinTAS laLu jerkk.....

[+/-]

PEnGALamAN YAng AKan aKU kENAng.....