twitter


kali ni aku suke terjah blog ms anis ni...die ni ex pensyarah aku..hahhaha
kalo tgk blog die msti aku kate ni blog kptm kot....hahahaha
jgn marah ek...
bukan ape sbb miss aku ni suke update blog every day gak...
banyak info leh dpt...kekadang tu english pye lesson pun ade....
so dpt la tmbah ilmu skit...
tapiii paling penting info kptm msti sng tau ....tgk kat blog die...
so kali ni blog ni aku bagi penghargaan pada miss suhaniz
ni ikhlas dari aku.....

ok dah malas nak tuliss....(nnt kembang miss aku nieh)
hahahaha

1 comments:

  1. wouuhuuu... i'm over the moon.. huhu... tenkiuuu tok wannn

ni plak aku suke

| |

kali ni aku suke terjah blog ms anis ni...die ni ex pensyarah aku..hahhaha
kalo tgk blog die msti aku kate ni blog kptm kot....hahahaha
jgn marah ek...
bukan ape sbb miss aku ni suke update blog every day gak...
banyak info leh dpt...kekadang tu english pye lesson pun ade....
so dpt la tmbah ilmu skit...
tapiii paling penting info kptm msti sng tau ....tgk kat blog die...
so kali ni blog ni aku bagi penghargaan pada miss suhaniz
ni ikhlas dari aku.....

ok dah malas nak tuliss....(nnt kembang miss aku nieh)
hahahaha

1 comments:

misz_A said...

wouuhuuu... i'm over the moon.. huhu... tenkiuuu tok wannn

.