twitter


sepanjang tahun 2008 nieh apa yg banyak telah terjadi pada diriku.....

ak rasa tahun 2008 adalah tahun yg banyak menyimpan kenangan manis dan pahit...

1 KESEDEYAN 1000 KEGEMBIRAAN

ok mari kite mulakan kenangan pahit terlebey dahulu...
sbb biar kite rasakan yg pahit terlebih dahulu....

ok aku stat ni ek..hihhihihihi
mari kite mulakan pengembaraan cerita aku iniiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

1.08 telah menyaksikan pemergian arwah opah aku yg tercinta buat selama2nya....dan yg pasti aku mmg xsempat melihat wajah arwah opah aku....xsangka seminggu sebelum tu aku sempat bergamba dgn opah aku....dan aku xmyangka itulah minggu terakhir aku bersama die..
aku doakan arwah opah aku ditempatkan dgn org2 yg beriman..amin....

2. 08 juga telah membuatkan aku rase begitu susah untuk diriku kerana kehabisan loan mara...hahahahha....

3. 08 juga aku telah hilang kepercayaan pada rakan baikku sendiri......xsangka selama ni aku baik die menikam aku dari belakang....

4. 08 juga aku tamat belajar diploma dan terpaksa berpisah dengan pensyarah2 yg aku sayangi..hihihihihih


dah...dah....dah..
aku maleh nak sedey2...so aku nak cite yg happy je...
sbb aku kan happy go lucky dan org slalau melihat aku sebagai yg happy jer...kannnnn...

ok kite mulakan cerita yg begitu gumbiraaaa ini......

1.08 telah membuat aku sambung studyyyyyyyy lagi di peringkat degree plak...

2.08 jugak telah membuatkan aku berkenalan dengan lebih ramai org.....

3.08 jugak aku dapat rasakan yg diriku ini lebih matang dan mampu berpikir mana yg baik atau buruk......
4. 08 juga telah meyaksikan aku nieh lebey ramah dan mesra....((((ye ke)))

5.08 juga mengajar aku untuk lebeh bersikap terbuka dalam pemikiran

6.08 ni jugak la aku mule terlibat dlm minat artis nieh....padahal sblm nie aku mmg xberminat....

(((thank ek pada yg mengajak aku tu)))

7.08 ni aku kenal lebey skit je nubhan nie.....walaoponnnnnnn...hahhahahahha

8.08 ni yg pasti azam aku x abessss lagiii laaaa...kena sambung nieh.......

9.08 ni dah pasti akan berakhir gakkk......
tapiii aku stilll tido wakakakkaka...

sebnrnye aku dah xtau nak tulis ape......so aku mula karut lagi mengarut...wakkaka
ok dah.....

gua chowww....
byee....


~BILA RASAKU INI RASAMU~

3 comments:

  1. wahhh bila rasaku ini rasamu~
    ahaks.

  1. Tok...
    semua nya ok2....
    tp part kalut lagi mengarut tu paling sesuai....wakakak!!!
    larikkk...

    ~salam Maal Hijrah~
    n
    ~Happy New Year 2009~

  1. good luck ye adik debab.semoga terus sukses n mencapai azam....

REVIEW 2008

| |

sepanjang tahun 2008 nieh apa yg banyak telah terjadi pada diriku.....

ak rasa tahun 2008 adalah tahun yg banyak menyimpan kenangan manis dan pahit...

1 KESEDEYAN 1000 KEGEMBIRAAN

ok mari kite mulakan kenangan pahit terlebey dahulu...
sbb biar kite rasakan yg pahit terlebih dahulu....

ok aku stat ni ek..hihhihihihi
mari kite mulakan pengembaraan cerita aku iniiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

1.08 telah menyaksikan pemergian arwah opah aku yg tercinta buat selama2nya....dan yg pasti aku mmg xsempat melihat wajah arwah opah aku....xsangka seminggu sebelum tu aku sempat bergamba dgn opah aku....dan aku xmyangka itulah minggu terakhir aku bersama die..
aku doakan arwah opah aku ditempatkan dgn org2 yg beriman..amin....

2. 08 juga telah membuatkan aku rase begitu susah untuk diriku kerana kehabisan loan mara...hahahahha....

3. 08 juga aku telah hilang kepercayaan pada rakan baikku sendiri......xsangka selama ni aku baik die menikam aku dari belakang....

4. 08 juga aku tamat belajar diploma dan terpaksa berpisah dengan pensyarah2 yg aku sayangi..hihihihihih


dah...dah....dah..
aku maleh nak sedey2...so aku nak cite yg happy je...
sbb aku kan happy go lucky dan org slalau melihat aku sebagai yg happy jer...kannnnn...

ok kite mulakan cerita yg begitu gumbiraaaa ini......

1.08 telah membuat aku sambung studyyyyyyyy lagi di peringkat degree plak...

2.08 jugak telah membuatkan aku berkenalan dengan lebih ramai org.....

3.08 jugak aku dapat rasakan yg diriku ini lebih matang dan mampu berpikir mana yg baik atau buruk......
4. 08 juga telah meyaksikan aku nieh lebey ramah dan mesra....((((ye ke)))

5.08 juga mengajar aku untuk lebeh bersikap terbuka dalam pemikiran

6.08 ni jugak la aku mule terlibat dlm minat artis nieh....padahal sblm nie aku mmg xberminat....

(((thank ek pada yg mengajak aku tu)))

7.08 ni aku kenal lebey skit je nubhan nie.....walaoponnnnnnn...hahhahahahha

8.08 ni yg pasti azam aku x abessss lagiii laaaa...kena sambung nieh.......

9.08 ni dah pasti akan berakhir gakkk......
tapiii aku stilll tido wakakakkaka...

sebnrnye aku dah xtau nak tulis ape......so aku mula karut lagi mengarut...wakkaka
ok dah.....

gua chowww....
byee....


~BILA RASAKU INI RASAMU~

3 comments:

bayyin afiqah said...

wahhh bila rasaku ini rasamu~
ahaks.

kyrun _q said...

Tok...
semua nya ok2....
tp part kalut lagi mengarut tu paling sesuai....wakakak!!!
larikkk...

~salam Maal Hijrah~
n
~Happy New Year 2009~

SfKn said...

good luck ye adik debab.semoga terus sukses n mencapai azam....

.