twitter



1.RM30.00



2.RM30.00




3.RM35.00



4.RM35.00


5.RM35.00


6.RM35.00


7.RM35.00


8.RM35.00


9.RM45.00


10.RM50.00


11.RM50.00



RM50.00

HARGA BOLEH DIRUNDING DAN AKAN DIKURANGKAN...

ok kengkawan...mana-mana rasa yg korang rasa berminat tu leh la dptkan ianya...

ni pun aku just tolong kawan meniaga.....
so lagi pun harga die RM 60.00 ke bawah..
terdapat pelbagai warna yg korang sesuai...
so kalo berminat sile tinggalkan butir2....

nama..
tempat tinggal..
no bag..

RM 6.00 AKAN DICHARGEKAN PENGHANTARAN LUAR KUALA LUMPUR..
POS LAJU...

sama2 la kite membantu usahawan muda tuk berjaya....

nota:komen jika berminat shj...

13 comments:

  1. Tokwan...
    bikini takde ke??? kekekekek
    tak pun g-string...

  1. amboi amboi amboi.
    dah jual handbags pulekkss

  1. Tooookk
    Kalau Zam nak beli semua
    leh dapat 100% diskaun tak??
    Hik hik

    Anyway cantik suda beg2 itu
    Dengan Zam leh bagi diskaun tak Tok?
    Hehe matilah :P

  1. hamboiiiii...
    den tolong promosi jela...

    jimmie
    ko siot kan bende lain xde ke,,hahah

    bay...
    salah ke kembangkan bisness

    zamani84
    ckguuu harga tetap lorr'murah dah kasi tu....
    meh le pilihhh ckguu
    nnt leh jual kat sekola plak..
    hahaha

  1. mana harga dan no beg nye tokwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????

    deliver nye cmnerrrrr ????

    dh tu dlm pale otak aku...nk wat cmner..aku p0n tolong promo bikini gak....kekekekeke

  1. jimmiee....

    kalo bruneii kan...
    bulan 4 baru leh ambik la...
    ha..ha...ha...

  1. Tokwan,
    ibu suke... & proud of org mude yg berbusiness...
    weeeee...

  1. tok, nak kembangkan bisnes tu mmg bagus asal jgn badan dok je yg makin kembang.....larikkkkkkkkkkkkkkkk

  1. hahaha...
    mama....
    tak tahan ibu baca statement mama tu.

  1. wakaakak atokkkkkkkkkk....
    nak bikini ngan g-string aje...
    ekeke...

    tokwan den berkonan yg style beg last2 tuh...tp dah bapo bnyk beg den ni ha...ari tuh dah boli 1...kang mak den marah plak...kang bukan pakai pon..simpan wat perhiasan jek...kuikui...nti den tolong pomot kek kawan2 den yo..

  1. mengata org dia yg lebih.... ptuiiii..... apesal bau busuk dlm blog ko nih????

  1. dikwan, den nak boli tigo yang nombor 5, 7 ngan 8. Soklan akak :-

    1. Den boli banyak, bapo diskaun?
    2. Bayaran eh camano? COD ko bayar dulu baghu dapek barang?
    3. Bayaran eh jugak nak buek kek mano kalu kono bayar dulu lah..
    4. Bilo bulih dapek barang, kalau lamo2 sangat, baik den boli kek uptown yo
    4. Kalau ado rosak, manufacturer defect la, leh tukar baghu ko?

    Padan muko nak jual laie kek akak beg2 tu ha...menjawab la kao...

  1. nak oder se... payment atas nama mohd anuar abdul aziz... aci tak????

MARIIIII BELIII BAGGGS

| |


1.RM30.00



2.RM30.00




3.RM35.00



4.RM35.00


5.RM35.00


6.RM35.00


7.RM35.00


8.RM35.00


9.RM45.00


10.RM50.00


11.RM50.00



RM50.00

HARGA BOLEH DIRUNDING DAN AKAN DIKURANGKAN...

ok kengkawan...mana-mana rasa yg korang rasa berminat tu leh la dptkan ianya...

ni pun aku just tolong kawan meniaga.....
so lagi pun harga die RM 60.00 ke bawah..
terdapat pelbagai warna yg korang sesuai...
so kalo berminat sile tinggalkan butir2....

nama..
tempat tinggal..
no bag..

RM 6.00 AKAN DICHARGEKAN PENGHANTARAN LUAR KUALA LUMPUR..
POS LAJU...

sama2 la kite membantu usahawan muda tuk berjaya....

nota:komen jika berminat shj...

13 comments:

Jimmie said...

Tokwan...
bikini takde ke??? kekekekek
tak pun g-string...

bayyin afiqah said...

amboi amboi amboi.
dah jual handbags pulekkss

Zamani84 said...

Tooookk
Kalau Zam nak beli semua
leh dapat 100% diskaun tak??
Hik hik

Anyway cantik suda beg2 itu
Dengan Zam leh bagi diskaun tak Tok?
Hehe matilah :P

tok wan said...

hamboiiiii...
den tolong promosi jela...

jimmie
ko siot kan bende lain xde ke,,hahah

bay...
salah ke kembangkan bisness

zamani84
ckguuu harga tetap lorr'murah dah kasi tu....
meh le pilihhh ckguu
nnt leh jual kat sekola plak..
hahaha

Jimmie said...

mana harga dan no beg nye tokwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn????

deliver nye cmnerrrrr ????

dh tu dlm pale otak aku...nk wat cmner..aku p0n tolong promo bikini gak....kekekekeke

tok wan said...

jimmiee....

kalo bruneii kan...
bulan 4 baru leh ambik la...
ha..ha...ha...

Simahmail said...

Tokwan,
ibu suke... & proud of org mude yg berbusiness...
weeeee...

Shikin JD said...

tok, nak kembangkan bisnes tu mmg bagus asal jgn badan dok je yg makin kembang.....larikkkkkkkkkkkkkkkk

Simahmail said...

hahaha...
mama....
tak tahan ibu baca statement mama tu.

hArnEy said...

wakaakak atokkkkkkkkkk....
nak bikini ngan g-string aje...
ekeke...

tokwan den berkonan yg style beg last2 tuh...tp dah bapo bnyk beg den ni ha...ari tuh dah boli 1...kang mak den marah plak...kang bukan pakai pon..simpan wat perhiasan jek...kuikui...nti den tolong pomot kek kawan2 den yo..

Jimmie said...

mengata org dia yg lebih.... ptuiiii..... apesal bau busuk dlm blog ko nih????

myfizly said...

dikwan, den nak boli tigo yang nombor 5, 7 ngan 8. Soklan akak :-

1. Den boli banyak, bapo diskaun?
2. Bayaran eh camano? COD ko bayar dulu baghu dapek barang?
3. Bayaran eh jugak nak buek kek mano kalu kono bayar dulu lah..
4. Bilo bulih dapek barang, kalau lamo2 sangat, baik den boli kek uptown yo
4. Kalau ado rosak, manufacturer defect la, leh tukar baghu ko?

Padan muko nak jual laie kek akak beg2 tu ha...menjawab la kao...

Intan Noorazlina said...

nak oder se... payment atas nama mohd anuar abdul aziz... aci tak????

.