twitter


k...cam biasa ari senin ni ari paling awal kena bangun...
hehehe....
pastu pagi2 dah ade presentation tuk subjek aku...walaupun aku paling suke mencari peluang tuk menjadi pelajar yang paling lambat present pada sir aku tu....
pastu abis je kelas lepak pi makan...tetiba dpt tau kelas ari smua batal..
OMG.......
apa lagii...plan aku pegi tgk wayang la..
yela dah tu nak wat ape balik umah kang tidoo...baik pi tgk wayang...
aku tgk cite 12 rounds....
lakonan john chena(tull ke ejaan)eeheheehe..


.
http://thestub.ca/wp-content/uploads/12rounds1.jpg








cite die mmg besh...dari awal sampai abis penuh ngn aksi....
so korang pegi tgk ye..
kekadang besh gak layan sornag2 nieh.....
lagipun mmg dah biasa pun......

pastu abis tgk wayang jalan2 jap pastu balik..

malam plak makan online pastu tido......

adakah hari2 sok akan ada lucky bagi diriku..
minta2 adalah...aminnn

k ckup malam nie


hmmm....
memang berat tuk aku menulis entry kali nieh.....
tapiiii aku rasakan sudah sampaiiii masanye tuk aku memberi tumpuan aku sebagai seorang pelajar.....bukannye bermaksud aku xkan lagi bersosial spt sekarang...cume aku perlu berhentikan seketika waktu agar keadaan yang panas menjadi reda....

aku nak mgucapkan bebanyak ribuan terima kasih pada smua org yang aku kenal dlm NFC tu...
banyak yang aku belajar tentang sebuah kehidupan, ragam manusia dan kerenah2...
tapiii pada aku tu smua satu pengalaman yang akan aku ingat smpai bile2.....
yup...my decision it right.....

TEGARIANZ....
thank to be my friendz...
korang mmg best...walaupun ketika gembira n susah..
aku dah anggap korang smua cam kakak2 abang,dan adik aku yang paling baik n hapenning
walaupun aku join lambat ngn korang....

TEGARETTES
thank jugak kat korang...aku kenali korang sblm korang menjadi tegarettes....
mmg korang gile2 dan aku suke org gile2....
thankz jugak banyak kenangan yg xleh lupe...

NUBIES...
mana yang kenal aku melalui tokwan tu aku pun sangat senang kenal korang...
dan kite leh jadi kawan di alam maya dan menjadi kawan di luar alam maya...
korang smua mmg besh....

dan kenapa aku wat smua nieh....keputusan mmg dah di wat....so aku rasa mmg aku xkan nyatakan apa sebabnye....biar le aku sorang je yang tau......
memang payah tuk meninggalkan smua ni..tapiii disebabkan perkara yang banyak terjadi membuatkan aku perpkir sejenak....dan selayakkannye aku berehat...

so pada korang smua aku sentiasa doakan yang terbaik wat korang...dan sentiasa hepii.....

peace....


credit to anishayati

dipetik dari pesanan KAK YB (PRESIDEN NUBHAN FC)

"AHLI NUBIES SEKALIAN ALAM... SEPERTIMANA YANG KITA KETAHUI NUBHAN TELAH BERJAYA MENEMPATKAN DIRI DALAM TOP 5 UNTUK 2 KATEGORI ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN (ABPBH) IAITU ARTIS BARU LELAKI POPULAR DAN PENYANYI LELAKI POPULAR..


JANGAN SESEKALI ANDA SEMUA ALPA...TERUSKAN MENGUMPUL BORANG DAN MENGUNDI UNTUK BELIAU...


DAN JUGA JANGAN LUPA UTK TERUS KAN UNDIAN BAGI SINGLE TERBARU 'SEADANYA AKU' DI STESEN2 RADIO BERKENAAN OKEH..."



1.RM30.00



2.RM30.00




3.RM35.00



4.RM35.00


5.RM35.00


6.RM35.00


7.RM35.00


8.RM35.00


9.RM45.00


10.RM50.00


11.RM50.00



RM50.00

HARGA BOLEH DIRUNDING DAN AKAN DIKURANGKAN...

ok kengkawan...mana-mana rasa yg korang rasa berminat tu leh la dptkan ianya...

ni pun aku just tolong kawan meniaga.....
so lagi pun harga die RM 60.00 ke bawah..
terdapat pelbagai warna yg korang sesuai...
so kalo berminat sile tinggalkan butir2....

nama..
tempat tinggal..
no bag..

RM 6.00 AKAN DICHARGEKAN PENGHANTARAN LUAR KUALA LUMPUR..
POS LAJU...

sama2 la kite membantu usahawan muda tuk berjaya....

nota:komen jika berminat shj...

[+/-]

Perjalanan hidupku arini.....

[+/-]

THANKZ FOR EVERYTHING.....

[+/-]

KORANG UNDIIII JGN XUNDIIIIIIII!!!!!

[+/-]

MARIIIII BELIII BAGGGS