twitter


k...cam biasa ari senin ni ari paling awal kena bangun...
hehehe....
pastu pagi2 dah ade presentation tuk subjek aku...walaupun aku paling suke mencari peluang tuk menjadi pelajar yang paling lambat present pada sir aku tu....
pastu abis je kelas lepak pi makan...tetiba dpt tau kelas ari smua batal..
OMG.......
apa lagii...plan aku pegi tgk wayang la..
yela dah tu nak wat ape balik umah kang tidoo...baik pi tgk wayang...
aku tgk cite 12 rounds....
lakonan john chena(tull ke ejaan)eeheheehe..


.
http://thestub.ca/wp-content/uploads/12rounds1.jpg








cite die mmg besh...dari awal sampai abis penuh ngn aksi....
so korang pegi tgk ye..
kekadang besh gak layan sornag2 nieh.....
lagipun mmg dah biasa pun......

pastu abis tgk wayang jalan2 jap pastu balik..

malam plak makan online pastu tido......

adakah hari2 sok akan ada lucky bagi diriku..
minta2 adalah...aminnn

k ckup malam nie

0 comments:

Perjalanan hidupku arini.....

| |

k...cam biasa ari senin ni ari paling awal kena bangun...
hehehe....
pastu pagi2 dah ade presentation tuk subjek aku...walaupun aku paling suke mencari peluang tuk menjadi pelajar yang paling lambat present pada sir aku tu....
pastu abis je kelas lepak pi makan...tetiba dpt tau kelas ari smua batal..
OMG.......
apa lagii...plan aku pegi tgk wayang la..
yela dah tu nak wat ape balik umah kang tidoo...baik pi tgk wayang...
aku tgk cite 12 rounds....
lakonan john chena(tull ke ejaan)eeheheehe..


.
http://thestub.ca/wp-content/uploads/12rounds1.jpg








cite die mmg besh...dari awal sampai abis penuh ngn aksi....
so korang pegi tgk ye..
kekadang besh gak layan sornag2 nieh.....
lagipun mmg dah biasa pun......

pastu abis tgk wayang jalan2 jap pastu balik..

malam plak makan online pastu tido......

adakah hari2 sok akan ada lucky bagi diriku..
minta2 adalah...aminnn

k ckup malam nie

0 comments:

.