twitter


hmm...
tadi aku xwat pape pun...
tah tetiba rase cam borink plak arini....
pastu terpkir nak watpe..last2 pi mid valley sowang2 jalan2....
tgk wayang la...tgk cite the unborn sorang2 nieh..
ish semalam dah tgk wayang arini tgk wayang lagi....
gilerrr la...
tapiii aku agak kecewa la tgk cite nieh...
sbb cam borink skit...dan suspen die xbanyak...
so aku leh tertido pastu terjaga pastu tertido..
last2 aku terus buntangkan mata aku nak tgk pye psai..hehehee

The Unborn Poster 1 by MyCine.

tu je kot cite tuk arini....
lagipun arini pensyarah tetiba banyak cancelkan kelas...
tu yang pegi tgk wayang....

so sok pye cite xtau lagi ape aktiviti aku..
memandangkan sok hanya 2 jam je kelas...
adakah wayang lagi....cam nak tgk xite knowing je......

4 comments:

  1. bila nak study ni?

  1. tokwan pi tgk wayang je keje nyer ye...jeles nih..hahahaha....

    abes sume ceta ekau tgk eh..hahahaha...wayanng2 jugak..stadi jgn lupe yer bro...:)

  1. ala dikwan, study jek boring jugak ekk..24 jam asyik ngadap buku kan..Akak teringat pepatah Inggeris "ALL WORK NO PLAY MAKES JAKE A DULL BOY".

    So, time study ko study time berjimba ko berjimba..too concentrate kat study nanti ko jadik giler..STUDY HARD?? Bullshit semua tu, bukan STUDY HARD tapi STUDY SMART.

    Get it???

  1. hoooiii kaki wayang ker...

    facebook:: wayang
    blog:: wayang

    anyway saje jer nak lawat blog...
    hihi

the unborn

| |

hmm...
tadi aku xwat pape pun...
tah tetiba rase cam borink plak arini....
pastu terpkir nak watpe..last2 pi mid valley sowang2 jalan2....
tgk wayang la...tgk cite the unborn sorang2 nieh..
ish semalam dah tgk wayang arini tgk wayang lagi....
gilerrr la...
tapiii aku agak kecewa la tgk cite nieh...
sbb cam borink skit...dan suspen die xbanyak...
so aku leh tertido pastu terjaga pastu tertido..
last2 aku terus buntangkan mata aku nak tgk pye psai..hehehee

The Unborn Poster 1 by MyCine.

tu je kot cite tuk arini....
lagipun arini pensyarah tetiba banyak cancelkan kelas...
tu yang pegi tgk wayang....

so sok pye cite xtau lagi ape aktiviti aku..
memandangkan sok hanya 2 jam je kelas...
adakah wayang lagi....cam nak tgk xite knowing je......

4 comments:

SfKn said...

bila nak study ni?

Harney said...

tokwan pi tgk wayang je keje nyer ye...jeles nih..hahahaha....

abes sume ceta ekau tgk eh..hahahaha...wayanng2 jugak..stadi jgn lupe yer bro...:)

myfizly said...

ala dikwan, study jek boring jugak ekk..24 jam asyik ngadap buku kan..Akak teringat pepatah Inggeris "ALL WORK NO PLAY MAKES JAKE A DULL BOY".

So, time study ko study time berjimba ko berjimba..too concentrate kat study nanti ko jadik giler..STUDY HARD?? Bullshit semua tu, bukan STUDY HARD tapi STUDY SMART.

Get it???

miazo said...

hoooiii kaki wayang ker...

facebook:: wayang
blog:: wayang

anyway saje jer nak lawat blog...
hihi

.