twitter


ok arini aku rasa gembira dan bersyukur dan mungkin ada hikmah di sebalik kejadian..
camnie aku bangun pagi2 tetiba dpt sms dari membe mengatakan"weh mara ko dah ada"
aku yang mamai tahap ubi kayu nieh cam arghh die nak mainkan aku lagi so aku xlayan la..dan bls balik ckp jgn tipu sbb adik aku dah check bagai nieh..then die balas die kate btulll baik ko dtg kolej ambik skank...aku nieh cam percaya ngn xcaye je nieh...

pada masa yang sama tetiba bangunan rumah aku nie air xde...nak kata kena potong xjugak sbb dah settle smua...alih2 tgk smua rumah camtu...adehhh nak pegi kolej xleh sbb xmandi...alih2 aku batalkan niat....dlm kepala otak pkir duit mara je...baru nak sambung tido mengenangkan nak mandi air xde baik tido la kan...dpt sms lagi satu"dtg skank kolej ambik cek berjumlah RM*** camtulah...hah aku terus bangun dengan muke xmandi pakai minyak wangi(rembat membe pye)hahahhaha siap2 nieh trus pegi kolej....tapi ati berdebar2 ni takut kena tipu..hahhahaha....pegi jugak la...last2 naik tingkat 2 tgk nama memang ada...ya allah rasa bersyukur jap sbb rasanye hampir setahun menunggu tapi dpt jugak...dah ambik bagai smua...tetiba lupe diri jap.,...hahhaha

mana xlupe diri...trus pegi bank in kan cek tu pas tu dgn selamba pegi makan mcd...muahahhaha
dah beli2 baru teringat alamak aku xmandi lagi...tapi dah jalan ke sini...aahhhh abaikan....
yang penting perut kenyang...hahhaha

dah selesai bagai pastu balik...tgk air dah ada mandi..pastu baru terpikir kerana cek mara tu aku leh sanggup xmandi bagai nieh bergegas ke sana...hahhahahah memang dasyat....

kalo korang nak tau ni la yang aku kata harapan tinggal harapan pada entry sebelum nieh...hhahahah....

ok smpai di sini...

salam coretan
-tokwan-

4 comments:

  1. hahh..tokwan ku...ahaks....amboi sanggup nih xmandi poie amik duit..wakaka....akhirnya kan..so tokwan don't forget ha janji2 mu itew....hihik..tumpang gembira jugak nih...aahaha...

    stadi2...gud luck for ur exam...;)

  1. Tok~
    Kite kawan kan?
    Bile nak belanja Zam?
    Hahahaha

  1. Ingat2 sikit tokwan... berbelanja jimat2 sikit ..kang tak sedar pulak habis...tapi....jom gi makan hehehe....

  1. banje aku..oke bye..makasih..
    wkakakakakak

FINALLY....

| |

ok arini aku rasa gembira dan bersyukur dan mungkin ada hikmah di sebalik kejadian..
camnie aku bangun pagi2 tetiba dpt sms dari membe mengatakan"weh mara ko dah ada"
aku yang mamai tahap ubi kayu nieh cam arghh die nak mainkan aku lagi so aku xlayan la..dan bls balik ckp jgn tipu sbb adik aku dah check bagai nieh..then die balas die kate btulll baik ko dtg kolej ambik skank...aku nieh cam percaya ngn xcaye je nieh...

pada masa yang sama tetiba bangunan rumah aku nie air xde...nak kata kena potong xjugak sbb dah settle smua...alih2 tgk smua rumah camtu...adehhh nak pegi kolej xleh sbb xmandi...alih2 aku batalkan niat....dlm kepala otak pkir duit mara je...baru nak sambung tido mengenangkan nak mandi air xde baik tido la kan...dpt sms lagi satu"dtg skank kolej ambik cek berjumlah RM*** camtulah...hah aku terus bangun dengan muke xmandi pakai minyak wangi(rembat membe pye)hahahhaha siap2 nieh trus pegi kolej....tapi ati berdebar2 ni takut kena tipu..hahhahaha....pegi jugak la...last2 naik tingkat 2 tgk nama memang ada...ya allah rasa bersyukur jap sbb rasanye hampir setahun menunggu tapi dpt jugak...dah ambik bagai smua...tetiba lupe diri jap.,...hahhaha

mana xlupe diri...trus pegi bank in kan cek tu pas tu dgn selamba pegi makan mcd...muahahhaha
dah beli2 baru teringat alamak aku xmandi lagi...tapi dah jalan ke sini...aahhhh abaikan....
yang penting perut kenyang...hahhaha

dah selesai bagai pastu balik...tgk air dah ada mandi..pastu baru terpikir kerana cek mara tu aku leh sanggup xmandi bagai nieh bergegas ke sana...hahhahahah memang dasyat....

kalo korang nak tau ni la yang aku kata harapan tinggal harapan pada entry sebelum nieh...hhahahah....

ok smpai di sini...

salam coretan
-tokwan-

4 comments:

Harney said...

hahh..tokwan ku...ahaks....amboi sanggup nih xmandi poie amik duit..wakaka....akhirnya kan..so tokwan don't forget ha janji2 mu itew....hihik..tumpang gembira jugak nih...aahaha...

stadi2...gud luck for ur exam...;)

Zamani84 said...

Tok~
Kite kawan kan?
Bile nak belanja Zam?
Hahahaha

AjymNarnia said...

Ingat2 sikit tokwan... berbelanja jimat2 sikit ..kang tak sedar pulak habis...tapi....jom gi makan hehehe....

NoraJoey said...

banje aku..oke bye..makasih..
wkakakakakak

.