twitter


hmmm...
nak cite skit..tadi adik aku yang pompuan nieh excdnt moto plak...jatuh sndiri..waktu die excdnt tu masa dkt2 maghrib..aku plak kul 6.30 dah kua pegi pasar malam ngn mak aku...so die kua nak pegi ambik abg jap...alih2 aku ngah kat pasar malam tu dpt sms dari kakak aku kate die excdnt..aku pun tepon balik tye teruk ke x..die kate luke2 je..mak aku plak bleh plak bising2 kat pasar malam tu..haishhh...

aku pun balik ngn mak aku..nak jadikan cite adik aku ni pas excdnt die leh lupe jap...abis die tye kat kakak n abg aku camne die excdnt? die nak pegi mana? aku ada hanset ke? camne korang tau aku excdnt? dan pelbagai soklan pelik2...aku ni dah riso plak takut2 die hilang ingat sbb kepala terhentak...ish peliknye die tye soklan sama dkt berkali2 kat kiteorg....last2 kiteorg jwab ko excdnt ngn semut...die gelak plak..
mak aku pun dah bising2 then siap2 trus bawak pegi jumpe ustaz minta tolong2 skit...alhamdulillah lah ustaz ckp die ni terkejut je...lagipun maghrib time tu...aku pun lega...

pastu bwak pegi hospital..dah dftr semua...tapi aku nak puji gak kecekapan hospital nieh laju je perkhidmatan die..tahniah hospital ipoh..hehhehe k sambung balik dah bawak die cuci luke then kena tnggu jap tuk pemeriksaan doktor...dah masuk die leh sengeh2 cam kerang busukk dgn doktor...doktor tye soklan die sengeh je..die xtau nak jawab...aku plak jadi tukang cite...pastu doktor kate apa tah penyakit die..kire cam hilang ingatan semntara dan perlu scan bagai tapi doktor kata blom 24 jam..so die bagi pilihan sama ada nak stay 4 jam kat hospital or balik dan kalau2 ada tanda die muntah/loya...sawan ke...pitam ke trus bawak pegi spital...setakat ni die still ok..tapi smpai aku ngah menulis ni die xtido cam pkirkan excdnt tadi...ni pun aku dha penat jawab soklan die...aku nak marah die xsampai ati sbb bukan salah die...aku layankan jugak dan suo die tido camtu die xleh tido...aku temankan die jugak..aku sedey dan menangis dlm ati sbb kalau boleh ya ALLAH kau jauhkan malapetaka kat adik aku nieh,,biar la die abiskan study dulu...

hmm...
kawan2 aku minta tolong marilah sama2 kite mendoakan agar adik aku cepat sembuh dan dpt die teruskan pengajian die dan sehat spt sedia kala...tolong ye kawan2...

aku xnak tgk de camni...aku walaupun ganas2 ngn die aku ttp sayang die sbb dielah satu2nya adik aku..aku sedey die camni...

ok lah sampai disini shj,....

salam coretan
-tokwan-

3 comments:

  1. Erm hope adek Tokwan tade ape2...Maybe die agak terkejut kot tibe2 leh jadik cam2...

    InsyAllah...Banyak2 la berdoa eh...
    ;))

    Kami akan doakan jugak...

  1. smg adik tokwan cepat sembuh..

  1. Hope she will get well soon...doa banyak2...AMIN

MALANG TIDAK BERBAU....

| |

hmmm...
nak cite skit..tadi adik aku yang pompuan nieh excdnt moto plak...jatuh sndiri..waktu die excdnt tu masa dkt2 maghrib..aku plak kul 6.30 dah kua pegi pasar malam ngn mak aku...so die kua nak pegi ambik abg jap...alih2 aku ngah kat pasar malam tu dpt sms dari kakak aku kate die excdnt..aku pun tepon balik tye teruk ke x..die kate luke2 je..mak aku plak bleh plak bising2 kat pasar malam tu..haishhh...

aku pun balik ngn mak aku..nak jadikan cite adik aku ni pas excdnt die leh lupe jap...abis die tye kat kakak n abg aku camne die excdnt? die nak pegi mana? aku ada hanset ke? camne korang tau aku excdnt? dan pelbagai soklan pelik2...aku ni dah riso plak takut2 die hilang ingat sbb kepala terhentak...ish peliknye die tye soklan sama dkt berkali2 kat kiteorg....last2 kiteorg jwab ko excdnt ngn semut...die gelak plak..
mak aku pun dah bising2 then siap2 trus bawak pegi jumpe ustaz minta tolong2 skit...alhamdulillah lah ustaz ckp die ni terkejut je...lagipun maghrib time tu...aku pun lega...

pastu bwak pegi hospital..dah dftr semua...tapi aku nak puji gak kecekapan hospital nieh laju je perkhidmatan die..tahniah hospital ipoh..hehhehe k sambung balik dah bawak die cuci luke then kena tnggu jap tuk pemeriksaan doktor...dah masuk die leh sengeh2 cam kerang busukk dgn doktor...doktor tye soklan die sengeh je..die xtau nak jawab...aku plak jadi tukang cite...pastu doktor kate apa tah penyakit die..kire cam hilang ingatan semntara dan perlu scan bagai tapi doktor kata blom 24 jam..so die bagi pilihan sama ada nak stay 4 jam kat hospital or balik dan kalau2 ada tanda die muntah/loya...sawan ke...pitam ke trus bawak pegi spital...setakat ni die still ok..tapi smpai aku ngah menulis ni die xtido cam pkirkan excdnt tadi...ni pun aku dha penat jawab soklan die...aku nak marah die xsampai ati sbb bukan salah die...aku layankan jugak dan suo die tido camtu die xleh tido...aku temankan die jugak..aku sedey dan menangis dlm ati sbb kalau boleh ya ALLAH kau jauhkan malapetaka kat adik aku nieh,,biar la die abiskan study dulu...

hmm...
kawan2 aku minta tolong marilah sama2 kite mendoakan agar adik aku cepat sembuh dan dpt die teruskan pengajian die dan sehat spt sedia kala...tolong ye kawan2...

aku xnak tgk de camni...aku walaupun ganas2 ngn die aku ttp sayang die sbb dielah satu2nya adik aku..aku sedey die camni...

ok lah sampai disini shj,....

salam coretan
-tokwan-

3 comments:

Harney said...

Erm hope adek Tokwan tade ape2...Maybe die agak terkejut kot tibe2 leh jadik cam2...

InsyAllah...Banyak2 la berdoa eh...
;))

Kami akan doakan jugak...

yani said...

smg adik tokwan cepat sembuh..

myfizly said...

Hope she will get well soon...doa banyak2...AMIN

.