twitter


tetiba plak rasa cam rinduuuu kat kampung...aku rasa aku dah lama xbalik kampung..sejak sem buka smpai dah start cuti aku still xbalik kampung...bukan aku xhengat mak ayah aku tu..aku hengat okay...kadang2 aku akan tepon tye kabar..cume bile nak suo balik tu alahaiiii cam berat sbbnye mak aku nie jenis kalo aku depan mata die sehari dua die lepaskan rindu die...tapi bile aku dah dok seminggu kang mule die buhsan siap halau aku bile nak balik....hahhaha pelikkan mak aku nieh...tapiii aku mmg xkesah...smpai sekali tu aku ckp kang "org xbalik kata anak derhaka"hahahah smpai camtu skali aku ckp...tapi mak aku tu sayangkan aku...sama la aku sayangkan mak....

tu je aku nak cakap....KAMPUNGKU TUNGGU KEPULANGAN AKU...MUAHAHHAHAHAHA


salam coretan
-tokwan-

1 comments:

  1. balik le... udah2 le nyibuk dgn nubbies tu nuar oiii...

RINDU KAMPUNGKU

| |

tetiba plak rasa cam rinduuuu kat kampung...aku rasa aku dah lama xbalik kampung..sejak sem buka smpai dah start cuti aku still xbalik kampung...bukan aku xhengat mak ayah aku tu..aku hengat okay...kadang2 aku akan tepon tye kabar..cume bile nak suo balik tu alahaiiii cam berat sbbnye mak aku nie jenis kalo aku depan mata die sehari dua die lepaskan rindu die...tapi bile aku dah dok seminggu kang mule die buhsan siap halau aku bile nak balik....hahhaha pelikkan mak aku nieh...tapiii aku mmg xkesah...smpai sekali tu aku ckp kang "org xbalik kata anak derhaka"hahahah smpai camtu skali aku ckp...tapi mak aku tu sayangkan aku...sama la aku sayangkan mak....

tu je aku nak cakap....KAMPUNGKU TUNGGU KEPULANGAN AKU...MUAHAHHAHAHAHA


salam coretan
-tokwan-

1 comments:

Intan Noorazlina said...

balik le... udah2 le nyibuk dgn nubbies tu nuar oiii...

.