twitter



SAMBUTAN ULANGTAHUN PERTAMA NUBHANFC KECOH DAN BERLAKU SESUATU KEGEMPARAN!!!

tajuk bagai nak rakkan....
memang berlaku kekecohan dan kegemparan pada majlis tersebut..kalau xcaye tanye la pada nubies2 yang hadir....
ok meh sikit wat ulasan pada hari kejadian...

Seperti yang diketahui semalam merupakan Majlis Sambutan Ulangtahun Pertama Nubhan FC yang mana telah dijalankan dengan lancar seperti yang telah rancangkan. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak penaja iaitu Berjaya Times Square Hotel & Convention Center, Karangkraf, Enchanted Forest, MOY Publishing dan individu-individu yang telah sudi menaja majlis ini. tidak ketinggalan jua kepada YBhg. Dato' Afifuddin A.Kadir, Timbalan Ketua Pengarah 1 MIDA kerana sudi hadir merasmikan majlis ini, Dato' Khalid Yunus - Penaung Kelab, Cikgu Ramli MS dan wakil-wakil media diatas kesudian hadir untuk memeriahkan lagi majlis ini.

majlis pada mula agak formal kerana terdapat VIP,tetapi sebaik sahaja NUBHAN start menyanyi nmpknye keadaan tiba-tiba menjadi kecoh..manakan tidak nubies2 begitu teruja dan turut menyanyi dan menari bersama-sama...kire VIP yang hadir pun sporting dan tidak kesah dan turut serta bersama2 berhibur...sebaik habis persembahan NUBHAN...tetamu dihidangkan dengan HI-TEA ternyata makanan2 yang ada sungguh sedap dan lazat sehingga tidak habis..manakan tidak semuanye seronok mendengar NUBHAN memnyanyi...separuh perjalan majlis turut diselitkan dengan permainan...spt kotak beracun,radio rosak(dlm BI lupe plak),cabutan bertuah(bertuah btul yang dpt poster edisi terhad tu)...oh ya terlupa plak pada majlis tu jugak diraikan hari jadi semua nubies dari bulan januari sehingga bulan jun...jangan xtau NUBHAn siap menyuapkan kek ke mulut nubies...haiii mesti ada yang xtido malam pasni....majlis berakhir jam 7 malam dan di kesempatan itu tetamu bergambar dan meminta NUBHAN memberi autograf pada barang2an yang di beli oleh mereka.

ok tu secara formalnye meh kite wat secara x formal...

DI SEBALIK KEJADIAN...

#jangan xtahu ada pertama kali menyertai gathering ni tiba-tiba hilang perasan malu....sebelum hari kejadian cakap segan la xkenal la...tapi bile dah kenal wahh hilang malu nieh..(kak sarimah,rapunzel,dan ramai lagi)

#ketika NUBHAN sedang bernyanyi cik Presiden kite tetiba turut serta menarii sehingga terlupa kan ada VIP...hehehe xpe2 VIP sporting....

#NUBHAN turut mengenakan SYAFIQ(bekas RA) dlm permainan...

#segelintir tetamu turut menari dan bernyanyi beramai2 ketika NUBHAN sedang menyanyikan lagu SEADANYA AKU.....


#ketika permainan kotak beracun terdapat seorg ibu sungguh khusyuk menjaga anaknye sehingga ikut masuk bawah meja tempat makanan (sori kak narnia)

#keadaan menjadi panas apabila permaian pop kuiz..bunyi spt pergaduhan diantara cik presiden dan AJK...tetapi itu satu gurauan dan sudah dirancang sebenarnye...

#tiba2 lampu dewan tergelap seketika...rupa2nya sambutan hari jadi bagi yang meraikan pada bulan januari sehingga jun..semua yang diraikan mendapat satu kenangan apabila NUBHAN sendiri menyuapkan kek ke mulut mereka sendiri....

#segelintir tetamu spt tidak mahu pulang apabila leka bersembang sesama sehinggalah petugas2 hotel dtg nak kemaskan dewan barulah semuanye keluar...

#banting yang diletakkan di lobi hotel telah hilang...siapakah peminat yang mengambilnye???satu persoalan..hehehe

#ketika sedang bersuka-suka diluar dewan dengan memecahkan belon ada jugak yang takut belon rupe2nye...(ezham soriii)dan ada jugak yang tergolek dgr katenye(sorii syedd)mati lah syed baca nieh...hahahhaha

#ada jugak nubies2 yang tidak memakai kasut atau sandal ketika permainan sedang dijalankan...begitu hebat mereka nieh....berlari dan merempuh halangan..nasib meja 7 tidak buat begitu...hahahah...


rasanye itu jela kot...
ini apa yang aku rasa...

sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan pada semua yang hadir..kami memohon kemaafan andai majlis pada ari tu terdapat kekurangan dan tercacat cela...kami memohon sekali sejuta kemaafan...semua itu datang dari kami...
tanpa anda mungkin majlis xkan berjaya dilakukan...
apa yang pasti NUBIEs serta peminat nubhan memang happening pada aritu...

terima lah lagu kenangan terindah dari saya...hehe
semoga maljis ini satu kenangan terindah yang tidak akan anda lupakan....

salam coretan
-tokwan-



3 comments:

  1. kecoh+havoc+fun+++..

  1. tok pny review mcm review kt paper.hahha!
    kalah wartawan.
    ;)

  1. HHHHHHHHHHHAhahahahahha!!! aku jumpe jugak blog kau!!siot.. yes aku jatuh tergolek dan aku tak malu utk mengaku..

SAMBUTAN ULANGTAHUN PERTAMA NUBHANFC KECOH DAN BERLAKU SESUATU KEGEMPARAN!!!

| |


SAMBUTAN ULANGTAHUN PERTAMA NUBHANFC KECOH DAN BERLAKU SESUATU KEGEMPARAN!!!

tajuk bagai nak rakkan....
memang berlaku kekecohan dan kegemparan pada majlis tersebut..kalau xcaye tanye la pada nubies2 yang hadir....
ok meh sikit wat ulasan pada hari kejadian...

Seperti yang diketahui semalam merupakan Majlis Sambutan Ulangtahun Pertama Nubhan FC yang mana telah dijalankan dengan lancar seperti yang telah rancangkan. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak penaja iaitu Berjaya Times Square Hotel & Convention Center, Karangkraf, Enchanted Forest, MOY Publishing dan individu-individu yang telah sudi menaja majlis ini. tidak ketinggalan jua kepada YBhg. Dato' Afifuddin A.Kadir, Timbalan Ketua Pengarah 1 MIDA kerana sudi hadir merasmikan majlis ini, Dato' Khalid Yunus - Penaung Kelab, Cikgu Ramli MS dan wakil-wakil media diatas kesudian hadir untuk memeriahkan lagi majlis ini.

majlis pada mula agak formal kerana terdapat VIP,tetapi sebaik sahaja NUBHAN start menyanyi nmpknye keadaan tiba-tiba menjadi kecoh..manakan tidak nubies2 begitu teruja dan turut menyanyi dan menari bersama-sama...kire VIP yang hadir pun sporting dan tidak kesah dan turut serta bersama2 berhibur...sebaik habis persembahan NUBHAN...tetamu dihidangkan dengan HI-TEA ternyata makanan2 yang ada sungguh sedap dan lazat sehingga tidak habis..manakan tidak semuanye seronok mendengar NUBHAN memnyanyi...separuh perjalan majlis turut diselitkan dengan permainan...spt kotak beracun,radio rosak(dlm BI lupe plak),cabutan bertuah(bertuah btul yang dpt poster edisi terhad tu)...oh ya terlupa plak pada majlis tu jugak diraikan hari jadi semua nubies dari bulan januari sehingga bulan jun...jangan xtau NUBHAn siap menyuapkan kek ke mulut nubies...haiii mesti ada yang xtido malam pasni....majlis berakhir jam 7 malam dan di kesempatan itu tetamu bergambar dan meminta NUBHAN memberi autograf pada barang2an yang di beli oleh mereka.

ok tu secara formalnye meh kite wat secara x formal...

DI SEBALIK KEJADIAN...

#jangan xtahu ada pertama kali menyertai gathering ni tiba-tiba hilang perasan malu....sebelum hari kejadian cakap segan la xkenal la...tapi bile dah kenal wahh hilang malu nieh..(kak sarimah,rapunzel,dan ramai lagi)

#ketika NUBHAN sedang bernyanyi cik Presiden kite tetiba turut serta menarii sehingga terlupa kan ada VIP...hehehe xpe2 VIP sporting....

#NUBHAN turut mengenakan SYAFIQ(bekas RA) dlm permainan...

#segelintir tetamu turut menari dan bernyanyi beramai2 ketika NUBHAN sedang menyanyikan lagu SEADANYA AKU.....


#ketika permainan kotak beracun terdapat seorg ibu sungguh khusyuk menjaga anaknye sehingga ikut masuk bawah meja tempat makanan (sori kak narnia)

#keadaan menjadi panas apabila permaian pop kuiz..bunyi spt pergaduhan diantara cik presiden dan AJK...tetapi itu satu gurauan dan sudah dirancang sebenarnye...

#tiba2 lampu dewan tergelap seketika...rupa2nya sambutan hari jadi bagi yang meraikan pada bulan januari sehingga jun..semua yang diraikan mendapat satu kenangan apabila NUBHAN sendiri menyuapkan kek ke mulut mereka sendiri....

#segelintir tetamu spt tidak mahu pulang apabila leka bersembang sesama sehinggalah petugas2 hotel dtg nak kemaskan dewan barulah semuanye keluar...

#banting yang diletakkan di lobi hotel telah hilang...siapakah peminat yang mengambilnye???satu persoalan..hehehe

#ketika sedang bersuka-suka diluar dewan dengan memecahkan belon ada jugak yang takut belon rupe2nye...(ezham soriii)dan ada jugak yang tergolek dgr katenye(sorii syedd)mati lah syed baca nieh...hahahhaha

#ada jugak nubies2 yang tidak memakai kasut atau sandal ketika permainan sedang dijalankan...begitu hebat mereka nieh....berlari dan merempuh halangan..nasib meja 7 tidak buat begitu...hahahah...


rasanye itu jela kot...
ini apa yang aku rasa...

sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan pada semua yang hadir..kami memohon kemaafan andai majlis pada ari tu terdapat kekurangan dan tercacat cela...kami memohon sekali sejuta kemaafan...semua itu datang dari kami...
tanpa anda mungkin majlis xkan berjaya dilakukan...
apa yang pasti NUBIEs serta peminat nubhan memang happening pada aritu...

terima lah lagu kenangan terindah dari saya...hehe
semoga maljis ini satu kenangan terindah yang tidak akan anda lupakan....

salam coretan
-tokwan-



3 comments:

yani said...

kecoh+havoc+fun+++..

wanie;NUBIES said...

tok pny review mcm review kt paper.hahha!
kalah wartawan.
;)

Syso said...

HHHHHHHHHHHAhahahahahha!!! aku jumpe jugak blog kau!!siot.. yes aku jatuh tergolek dan aku tak malu utk mengaku..

.