twitter



CUCI THE MUSICAL @ Istana Budaya : 23 October 2009 - 8 November 2009
Starring: ADIBAH NOOR , Awie, Hans Isaac, Afdlin Shauki, AC Mizal, Vanidah Imran, Harith

tgk para pelakon die pun kite dah tau kan msti gempak abes...
tapi aku paling suke adibah nor pye style sangat2 teruja kite tuk lihat lakonan die...
tapi semuanye mmg besh ok...!!!!

ape yang nak ckap kat sini
mmg besh giler okay...
xrugi 3 jam kite lepak dlm tu..
dan disajikan jalan cerita yang sangat menarik...
dari awal smpai abes pasti xkering gusi....
xpuas sebenarnye tgk sekali...
yeahhhh weekend this nak tgk lagi..

P/s:thank ye ezham coz temankan aku menonton muzikal ini...

rasa dah minat kot nak tgk teater@muzikal nie...


0 comments:

cuci the muzikal

| |


CUCI THE MUSICAL @ Istana Budaya : 23 October 2009 - 8 November 2009
Starring: ADIBAH NOOR , Awie, Hans Isaac, Afdlin Shauki, AC Mizal, Vanidah Imran, Harith

tgk para pelakon die pun kite dah tau kan msti gempak abes...
tapi aku paling suke adibah nor pye style sangat2 teruja kite tuk lihat lakonan die...
tapi semuanye mmg besh ok...!!!!

ape yang nak ckap kat sini
mmg besh giler okay...
xrugi 3 jam kite lepak dlm tu..
dan disajikan jalan cerita yang sangat menarik...
dari awal smpai abes pasti xkering gusi....
xpuas sebenarnye tgk sekali...
yeahhhh weekend this nak tgk lagi..

P/s:thank ye ezham coz temankan aku menonton muzikal ini...

rasa dah minat kot nak tgk teater@muzikal nie...


0 comments:

.