twitter


assalamualaikum....

fuh rasanye sudah lama aku tinggalkan blog ni tanpa update crita2 yang menarik kan...
bukan ape banyak bende berlaku kat kehidupan aku skank ni...dari segi masalah pelajaran,kengkawan,luaran dan dalaman mmg banyak sangat rintangan...
tapi tu semua aku rasa dapat tanganinye dengan baik..

ok alhamdulillah ari ahad lepas dah berlangsung jugak majlis jamuan raya nubhanfc tuk kali keduanya....dan aku pun sangat2 bersyukur majlis tu berjalan dengan lancarnye walaupun ada sedikit kekurangan pada majlis tu...tapi tu semua kite kena admit lah kan..mana ada majlis yang akan berjalan secara lancar tanpa sebarang cacat celanya.....

for me...jutaan terima kasih pada kehadiran yang datang pada majlis tu...aku sangat berterima kasih dengan korang semua....event majlis ni berlangsung tapi xde org yang hadir umpama wat program yang syok sendiri kan...kerana koranglah majlis ni meriah dan menunjukkan NUBHAN masih diterima oleh korang semua...walaupun ada yang tidak dpt hadir pada majlis kali nie..xpe hope next event leh kite berkumpul lagi...
secara jujurnya aku sangat berpuas ati dengan perjalanan program ini...event crew2 bertungkus lumus sepanjang seminggu dan sehari sebelum majlis bersengkang mata sehingga pukul 5 pagi demi memastikan semua persiapan siap sedia..aku tabik spring pada korang...
pada majlis ni juga aku rasa sangat2 kelainan yang di tonjolkan...dari segi promosi yang sangat uniknya...kalau korang ingat lagi dengan Video Clip yang mejemput korang semua tu kan...walaupun dibuat secara tidak pro tapi ttp kenangan bagi kite semua....

ya secara personal aku nak terima kasih jugak pada person2 yang ini..

YB-walaupun ko sibuk ngn krusus2 ko...ko ttp memberi kerjasama...ko mmg seorang ketua yang sangat mengambil berat ttg anak buah walaupun berada di mana....thanks again tunjuk ajar ko sepanjang program ni...

kak deng-ni lagi satu mak tiri aku yang paling cute..walaupun sometime aku kena marah ngn die..but aku xambil hati langsung sbb aku tau tu salah satu process learning yang perlu aku tau jugak.....aku sangat berseronok berkerja dengan mak tiri nie...

kikey-thanks again to be a leader in this program....aku pun seronok gak berkerja ngn ko..event ada sometimes kepala penin juga ngn ko..tapi it good mesti ada pro and contra..but aku ttp seronok berkerjasama ngn ko..

tira-ko ttp besh walaupun masa ko emcee ada slank indon lama..hahahhaa ni bukan aku yang ckp nubhan yang ckap..hahahaha...tapi ko ttp kasi pecah majlis tu..ahhaha seronok kerja ngn ko walaupun ko ni muda dari aku.....

harney-hah yang ni mmg thank bebanyak bahagian promosi kalo xde die mungkin tang online tu kurang sambutan kot..hehehe..seronok kerja ngn ko xbanyak kerenah...

nora n ktcats-walaupun korang xde di tempat kejadian kan..aku ttp nak terima kasih kat korang jugak..sbb dari awal bagi support tuk majlis ni...mmg korang leh jadi partner yang bagus...

bad3-kat ko aku mmg banyak2 terima kasih sbb dari segi transport tuk aku(hahahhahahha)dan mengangkut barang mmg terbaek..hahaha

ehsan-ko seorang yang openmind dan xkesah dlm kerja...sangt senang berkerja ngn ko...ko pun kasi pecah masa jadi emcee...

abg yadi-ni paling aku sangat terhutang budi ni...thank sbb banyak beri tunjuk ajar dan sanggup join dlm program ni...mmg saya salute dan hasil kerja sangat superb....i will learn form u...

ezham -hah ni rasanye kawan aku paling xpayah nak ckp banyak msti slalu kena wat keje atas arahan aku yang sangat kejam walaupun die ni bukan nubies or a part og ajks...tapi ttp kena kerahan tenaga ngn aku..thank bro...

Nubhan-hah person ni pun xde die majlis xjadi jugak kan..kat ko aku nak ckp thank a lot sbb banyak wat perubahan dalam program ni...cara ko layan,ko ko hiburkan tetamu yang hadir dan sporting ko tuk menyanyikan sampai 10 lagu tu majlis ni...thank again..

to AJK n VINs lain....terima kasih jugak kat korang dalam membantu majlis ni menjadi sebuah kenyataan..walaupun bantuan dari segi luaran dan dalaman aku ttp hargainye....

so dari aku..aku memohon seribu kemaafa dan andainya majlis tu terdapat kekurangan arapnye jgn le disimpan....setiap kejadian yang diciptakan bukanlah sempurna dan dalam mencari kesempurnaan mmg payah....so aku pun rasa mungkin ni majlis terakhir aku tuk kali ini..biarlah pasni aku hanya menjadi tetamu plak tuk di majlis akan dtg...aku sangat senang kenal dengan korang dlam nubies ni.....

aku doakan NFC akan terus maju dan tidak akan terkubur.....aminn...

ok sampai disini coretan aku...
assalamulaikum....





3 comments:

  1. Haa..haa..haaa...baru ko tahu aku kejam ye tokwan??? Haa..haaaa..Tapi aku mengaku, aku memang giler sket. so, tahan je la ngan cara aku.
    Lagipun......kali ni je kannn..lepas ni, aku dah tak menyibuk lagik dah.Huarrggghhh haa..haaaa...

  1. Indon lama??? Hantu punya artes!!!!!!!!! chaitsss!!!! hahahaha! :P

  1. congrates tu all of you. Job well done.

SEKIAN LAMA MENYEPI

| |

assalamualaikum....

fuh rasanye sudah lama aku tinggalkan blog ni tanpa update crita2 yang menarik kan...
bukan ape banyak bende berlaku kat kehidupan aku skank ni...dari segi masalah pelajaran,kengkawan,luaran dan dalaman mmg banyak sangat rintangan...
tapi tu semua aku rasa dapat tanganinye dengan baik..

ok alhamdulillah ari ahad lepas dah berlangsung jugak majlis jamuan raya nubhanfc tuk kali keduanya....dan aku pun sangat2 bersyukur majlis tu berjalan dengan lancarnye walaupun ada sedikit kekurangan pada majlis tu...tapi tu semua kite kena admit lah kan..mana ada majlis yang akan berjalan secara lancar tanpa sebarang cacat celanya.....

for me...jutaan terima kasih pada kehadiran yang datang pada majlis tu...aku sangat berterima kasih dengan korang semua....event majlis ni berlangsung tapi xde org yang hadir umpama wat program yang syok sendiri kan...kerana koranglah majlis ni meriah dan menunjukkan NUBHAN masih diterima oleh korang semua...walaupun ada yang tidak dpt hadir pada majlis kali nie..xpe hope next event leh kite berkumpul lagi...
secara jujurnya aku sangat berpuas ati dengan perjalanan program ini...event crew2 bertungkus lumus sepanjang seminggu dan sehari sebelum majlis bersengkang mata sehingga pukul 5 pagi demi memastikan semua persiapan siap sedia..aku tabik spring pada korang...
pada majlis ni juga aku rasa sangat2 kelainan yang di tonjolkan...dari segi promosi yang sangat uniknya...kalau korang ingat lagi dengan Video Clip yang mejemput korang semua tu kan...walaupun dibuat secara tidak pro tapi ttp kenangan bagi kite semua....

ya secara personal aku nak terima kasih jugak pada person2 yang ini..

YB-walaupun ko sibuk ngn krusus2 ko...ko ttp memberi kerjasama...ko mmg seorang ketua yang sangat mengambil berat ttg anak buah walaupun berada di mana....thanks again tunjuk ajar ko sepanjang program ni...

kak deng-ni lagi satu mak tiri aku yang paling cute..walaupun sometime aku kena marah ngn die..but aku xambil hati langsung sbb aku tau tu salah satu process learning yang perlu aku tau jugak.....aku sangat berseronok berkerja dengan mak tiri nie...

kikey-thanks again to be a leader in this program....aku pun seronok gak berkerja ngn ko..event ada sometimes kepala penin juga ngn ko..tapi it good mesti ada pro and contra..but aku ttp seronok berkerjasama ngn ko..

tira-ko ttp besh walaupun masa ko emcee ada slank indon lama..hahahhaa ni bukan aku yang ckp nubhan yang ckap..hahahaha...tapi ko ttp kasi pecah majlis tu..ahhaha seronok kerja ngn ko walaupun ko ni muda dari aku.....

harney-hah yang ni mmg thank bebanyak bahagian promosi kalo xde die mungkin tang online tu kurang sambutan kot..hehehe..seronok kerja ngn ko xbanyak kerenah...

nora n ktcats-walaupun korang xde di tempat kejadian kan..aku ttp nak terima kasih kat korang jugak..sbb dari awal bagi support tuk majlis ni...mmg korang leh jadi partner yang bagus...

bad3-kat ko aku mmg banyak2 terima kasih sbb dari segi transport tuk aku(hahahhahahha)dan mengangkut barang mmg terbaek..hahaha

ehsan-ko seorang yang openmind dan xkesah dlm kerja...sangt senang berkerja ngn ko...ko pun kasi pecah masa jadi emcee...

abg yadi-ni paling aku sangat terhutang budi ni...thank sbb banyak beri tunjuk ajar dan sanggup join dlm program ni...mmg saya salute dan hasil kerja sangat superb....i will learn form u...

ezham -hah ni rasanye kawan aku paling xpayah nak ckp banyak msti slalu kena wat keje atas arahan aku yang sangat kejam walaupun die ni bukan nubies or a part og ajks...tapi ttp kena kerahan tenaga ngn aku..thank bro...

Nubhan-hah person ni pun xde die majlis xjadi jugak kan..kat ko aku nak ckp thank a lot sbb banyak wat perubahan dalam program ni...cara ko layan,ko ko hiburkan tetamu yang hadir dan sporting ko tuk menyanyikan sampai 10 lagu tu majlis ni...thank again..

to AJK n VINs lain....terima kasih jugak kat korang dalam membantu majlis ni menjadi sebuah kenyataan..walaupun bantuan dari segi luaran dan dalaman aku ttp hargainye....

so dari aku..aku memohon seribu kemaafa dan andainya majlis tu terdapat kekurangan arapnye jgn le disimpan....setiap kejadian yang diciptakan bukanlah sempurna dan dalam mencari kesempurnaan mmg payah....so aku pun rasa mungkin ni majlis terakhir aku tuk kali ini..biarlah pasni aku hanya menjadi tetamu plak tuk di majlis akan dtg...aku sangat senang kenal dengan korang dlam nubies ni.....

aku doakan NFC akan terus maju dan tidak akan terkubur.....aminn...

ok sampai disini coretan aku...
assalamulaikum....





3 comments:

Kikey said...

Haa..haa..haaa...baru ko tahu aku kejam ye tokwan??? Haa..haaaa..Tapi aku mengaku, aku memang giler sket. so, tahan je la ngan cara aku.
Lagipun......kali ni je kannn..lepas ni, aku dah tak menyibuk lagik dah.Huarrggghhh haa..haaaa...

tira said...

Indon lama??? Hantu punya artes!!!!!!!!! chaitsss!!!! hahahaha! :P

Aku Seorang Mommy kepada Fizry said...

congrates tu all of you. Job well done.

.